EBS Skolstyrelse

säkerställer att alla skolor är exemplariska

EBS Skolstyrelse

 

Skolsytrelsen är ryggraden i EBS utbildningsprogram. Endast världens bästa bartendrar är utvalda att utveckla EBS utbildningsprogram, och under de senaste tio åren har vi samlat ihop ett arbetslag som består av de starkaste talangerna i världen och som nu är en del av EBS-familjen.

 

Tom Dyer

Tom är världsmästare och rankad att vara bland de fem främsta under de senaste tio åren. Han har vunnit över 50 internationella tävlingar i 35 olika länder i världen, besökt “talk shows” i tio olika länder, organiserat världens största talangtävling och har hittills utbildat över 1 000 bartendrar.

 

Läs mer

 

Johannes Kinch

Johannes har varit sverigemästare i “Flair” sex gånger och har också placerat sig på 3:e plats i två världsmästerskap. Han har arbetat på många av Stockholms hetaste inneställen och är välkänd inom branschen.

 

Johannes är EBS huvudinstruktör i Stockholm.

 

Läs mer

Marian Beke

Marian Beke är en legend inom barindustrin. Han har tagit hem flera globalt kända utmärkelser och är erkänd över hela världen som en ledande innovatör inom cocktailscenen. Hans kreativitet bakom baren gränslös och har hjälpt honom att bygga sitt goda rykte.

 

Läs mer

 

Björn Kjellberg

Björn Kjellberg är en världsberömd Tequilaexpert och har två gånger vunnit utmärkelsen ”Bästa Bar i Sverige” med den baren han är manager för, Little Quarter (Bartenders ‘Choice Awards). Hans kunskaper om Tequila är helt otroliga och det märks i hans arbete.

 

Läs mer

 

dess roll

Skolsytrelsen roll är att säkerställa att den utbildning som våra studenter får är den bästa i sin klass. Styrelsen fokuserar främst på att:

Säkerställa att utbildningsprogrammet är det bästa i sin klass.
Säkerställa att utbildningsprogrammet lärs ut enhetligt på alla våra skolor.

Säkerställa att utbildningsprogrammet utvecklas och anpassas med tiden.
Säkerställa att programupplägget är roligt och engagerande samtidigt som det fortfarande utbildar våra studenter.

EBS CARE

Har du fortfarande frågor? Tala med EBS Care.

FAQs

Vill du veta mer, läs vår FAQ-avdelning för vanligt förekommande frågor.