vår personal

här för alla våra studenter

Vår Personal

Från ditt första samtal med EBS Care till skolmanagers och lärarna kommer du bli bemött av några av de vänligaste och mest stöttande människor du kan tänka dig. Ta en titt på vad det är som de gör.

EBS CARE

Vår serviceavdelning som stöder dig med alla frågor du kan tänkas ha innan, under och efter EBS-Kursen. Det här underbara teamet är redo att hjälpa dig.

 

Läs mer

 

 

SKOL MANAGERS

Var och en av våra skolor har en skol manager som styr över vad som händer på skolan. De kommer att stötta dig med svar på alla de frågor du kan tänkas att ha under kursen samt och kommer hjälpa dig med allt du behöver.

 

 

 

 

Läs mer

EBS LÄRARE

Våra lärare genomgår en omfattande utbildning  som ges av skolstyrelsen och förutom att de har många års erfarenhet bakom baren, har de också fått lära sig av de bästa.

 

Läs mer

 

EBS UTBILDNINGSSTYRELSE

Skolstyrelsen är ryggraden i EBS utbildningsprogram. Den lyfter fram och utvecklar vidareutbildningen av lärarna samt
se till att utbildningen är så uppdaterad som möjligt. Endast världens bästa bartendrar är utvalda att utveckla EBS utbildningsprogram, och under de senaste tio åren har vi samlat ihop ett arbetslag som består av de bästa bartendrana i världen till EBS Board of education.

 

Läs mer