Cocktail App

EBS Cocktailapp finns nu tillgänglig för IOS och Android. Att memorera klassiska och moderna cocktails har aldrig varit så lätt som nu! Oavsett om du är en färdigexaminerad, nuvarande eller framtida EBS student, är vi säkra på att du kommer uppskatta att ha all EBS kunskap ett knapptryck bort!
 

Få tillgång till över 80 cocktailrecept med ett klick!

EBS Cocktailapp innehåller mer än 80 drinkrecept, några med multipla svarsalternativ för att kunna utveckla din cocktailkunskap på ett produktivt sätt. Ett cocktailnamn kommer dyka upp på skärmen och du ska då ange alla karaktärsdrag på begränsad tid. Förbered dig väl, med EBS tilllåts inga missar!

 

Plugga på ett lättare, mer lättillgängligt och snabbare sätt!

Att plugga för det slutgiltiga teoriprovet kan vara en av de största utmaningarna du kommer stöta på under kursen. Men med EBS cocktailapp blir det mycket lättare! Ladda ner appen för att kunna öva och förhöra dig på dina cocktails på ett lättare sätt!

 

Uppfriska dina bartenderkunskaper

Är det tre eller fyra limeklyftor? Två eller tre cl Cointreau? En skicklig bartender kan alla recepet och har all kunskap för att kunna jobba snabbt. Den officiella EBS cocktailappen hjälper dig hålla minnet färskt så att du kan skapa fantastiska cocktails på ett underhållande och engagerat sätt! Ta hjälp av appen 5 minuter om dagen innan du går till jobbet eller när du har en rast, det kommer göra skillnad!

VÄLJ DIN COCKTAIL

Du väljer hur du vill öva på dina EBS cocktails! Välj om du vill öva på en specifik cocktail eller förhöra dig själv på alla

 

 

TESTA DINA KUNSKAPER

Nu har du gissat alla ingredieser i våra cocktails, se hur många rätt du hade! Välj alla delar du gissade rätt och poängen kommer dyka upp när du är klar så att du kan förbättra dig varje gång!

GÖR DIN APP PERSONLIG

Ändra inställningarna så att du kan öva i olika mått, ändra mellan CL(centiliter), ML( milliliter) och OZ(ounces). Använd dig av timern för att bli snabbare för varje gång du övar!