DESTINATIONERNA

Barcelona, Kos, London, Phuket; vi kan fortsätta….

Våra #EBSGradClub medlemmar startade sina 4-veckors äventyr på 4 väldigt olika destinationer. Från en urban, stadspuls till exotiska stränder, upptäck vad som gjorde deras destination så unik.

SPANIEN

Det första ordet man kommer att tänka på när man tänker på Barcelona är färg. Färger av frukt på marknaden “La Bouqueria”, färger av vackra stränder och parasoller, färger av stadens parker och deras fantastiska Gaudi arkitektur. Färg finns överallt i den Katalanska huvudstaden. Oavsett om du vandrar ner längs La Ramblas, njuter av tapas och sangria i en lokal bar, klättrae upp Montjuiic för att se fontänerna eller spelar beachvolley, överallt i staden översvämmas du av fantastiska färger.

 

Att träffa nya människor har aldrig varit så enkelt! I Barcelona hittar du människor från hela världen. Infödda Katalaner, folk som just har anlänt (som du) och människor som reser runt världen, konstnärer, affärsmän, bartenders … you name it Barcelona har alla typer.

 

Vad du än letar efter kommer du hitta det här!

 

Partydjur? Häftiga internationella nattklubbar på stranden och i stan väntar på dig!

 

Njuter du av god mat och bättre vin? Det skulle vara svårt för dig att motstå frestelsen att prova alla Barcelonas pittoreska tapasbarer. Oroa dig inte för kalorierna, du kan enkelt bränna dem under en stransvolleybollmatch eller en springtur längs strandpromenaden. Eller helt enkelt genom att gå runt de karaktäristiska gatorna och upptäcka Barcelonas konstmästerverk medan du bränner bort lunchen.

 

Det är omöjligt att inte förälska sig i denna stad och #EBSBarcelona kompletterar paketet. Vi har 18 fullt utrustade bar- och free pourstationer, en teori- och flairlokal, en stor terrass, ett fantastisk vandrarhem med en privat takterrass med pool beläget i hjärtat av Barcelona samt massor av aktiviteter som anordnas för dig. Efter kursen kan du använda MatchStaff.com att få ett fantastiskt bartenderjobb i en av de bästa citybarerna. Vad väntar du på?

 

 

GREKLAND

Denna ö är en perfekt kombination av kristallklara stränder, fantastisk natur, kultur och sightseeing, god mat och ett pulserande nattliv.

 

Det är upp till dig om du vill utforska den dolda sidan av ön eller uppleva den sociala sidan på stranden och hänga med EBS kurskamrater från hela världen

 

#EBSKos Är den största bartenderskola i världen och grundades 1999 som den första Bartenderskolan i EBS familjen. Detta innebär att du kommer att få en bra mottagning på ön Kos som EBS student.

 

Lokalbefolkningen vet allt om EBS och många av dem har en speciell, personlig relation med oss. Det kommer inte vara svårt för dig att få stora rabatter och den bästa behandlingen under din vistelse på ön.

 

Med 52 realistiska barstationer, free pour, flairutrymme, matplats, master klassrum, samt en fantastisk pool i mitten av det hela kommer du att upptäcka en värld av bartending och samtidigt uppleva Kos livsstil i en spännande och lekfull plats. Dessutom lever alla studenter vid #EBSKos tillsammans för att skapa en bra atmosfär och snabbt bygga livslångna vänskaper. Det otroliga nattlivet och de fantastiska aktiviteter som anordnas av skolan kommer se till att du och dina bartenderkollegor kommer att ha mycket att göra.

 

Om du gillar att festa är Kos definitivt destinationen för dig! Och vem vet, om Kos verkligen överträffar din fantasi kan du stanna kvar en stund och leva drömmen så länge du vill.

 

 

ENGLAND

Genom att se London, har jag sett så mycket av livet som världen kan visa. Precis som Samuel Johnson kommer du att upptäcka en ny värld i samma ögonblick du kommer till London. Bartendingvärlden, naturligtvis!

 

London är världens cocktailhuvudstad, hjärtat av mixologi. Genom att studera här kommer du inte bara lära sig att bli en professionell bartender, du kommer också uppleva en av de mest levande bartenderkulturerna i Europa. Ta en promenad längs Oxford Street eller ta en drink i en av de mest innovativa barererna längs floden Thames. Utforska London med tunnelbanan och hoppa från en levande kultur till nästa, som alla ledander vägen för innovativa cocktails.

 

I London är bartending inte bara ett yrke utan en kultr och ett sätt att leva. Under dagen kommer några av branschens främsta instruktörer att avslöja hemligheter för dig  och på kvällen kommer du att kunna se vad du har lärt dig under dagen i praktiken av världens bästa bartenders. Ett perfekt sätt att njuta av Londons fantastiska nattliv samtidigt dom du förbereder dig för EBS examinationen!

 

Atmosfären på #EBSLondon är precis som en riktig bar, du kommer att spendera mer timmar bakom baren än på någon annan barskola i Europa. Dessutom kommer EBS hjälpa dig att hitta en barjobb i den fantastiska staden efter avslutad kurs.

 

 

THAILAND

Phuket har massor av tropiska hemligheter gömda, fler än de flesta resenärer någonsin kunde drömma om att hitta, men med #EBSPhuket på din sida du kommer att leva som en lokalinvånare på nolltid och göra det bästa av varje pärla som denna vackra ö har att erbjuda. Det är inte bara ett naturparadis där du kan koppla av i skuggan av palmerna eller ta en paddeltur i det varma turkosa vattnet. Det finns mycket mer att upptäcka!

 

Visste du till exempel att den unika Phan Nga Bay, med dess gröna vatten, var inspelningsplatsen på James Bond-filmen “Mannen med den gyllene pistolen”? Definitivt en syn man inte får missa! Dessutom, om du är fascinerad av andlighet och meditation då bör du inte missa de underbart dekorerade tempel i Phuket, eller Big Buddha-statyn. Det finns så mycket att se, men #EBSPhuket skolan kommer se till att du ser allt när du inte tränar för att bli en bartender.

 

Vår EBS “campus” är den enda skolan i sitt slag. #EBSPhuket är den enda destinationen som kombinerra en restaurang, beonde, övningsområden och en takterrass med pool på ett ställe! Detta gör Phuket drömdestinationeen för alla studerande som vill få den smak av universitetslivet. Beläget mellan stranden och det populära nöjesdistriktet Bangla road kommer du och dina bartenderskollegor att vara baserade på en av de mest eftertraktade platserna på ön. Allt som allt är #EBSPhuket drömplatsen att introduceras till en månad otroliga temafester, levande nya kulturer och livsstilen för en professionell bartender!