INSTRUKTÖRS AKADEMIN

Jag ser inte att vara instruktör i Amsterdam som ett jobb längre, utan som ett nöje jag är lycklig nog att få ägna mig åt..” Balthazar Brey, EBS Instructor.


Ansök till Instruktörs Akademin nu!

Under vår 3 veckor långa Instructor Academy kommer du att lära dig från de mest professionella och engagerade mästarna i bartendervärlden. EBS Instructor Academy ger dig all kunskap du behöver för att bli en brilliant bartender och lärare i yrket. Platserna på kursen är begränsade; detta betyder att du kommer att få en mycket mer individualiserad utbildning.

När du fulländat din kännedom i avancerad bartending kommer du att få lära dig hur du, på ett effektivt och professionellt sätt, för vidare dina nya kunskaper. Oavsett om det är till framtida EBS-studenter eller personal i serveringsmiljöer runt om i världen. Siktar du mot att lyckas på högsta nivå inom bartenderindustrin, då är Instructor Academy rätt för dig. Fördelarna med att vara EBS instruktör är oändliga. Du hittar inte många jobb där du har hela världen som arbetsplats med likasinnade människor som arbetskollegor och där du får den ultimata tillfredsställelsen av att se dina studenter lyckas.

Du måste uppfylla fyra grundkrav för att kunna ansöka till Instruktörs Akademin. Dessa är:

 • 3 års erfarenhet som bartender
 • Ha grymma sociala egenskaper
 • Tala och skriva obehindrat på engelska
 • Leva och leda EBS livsstil – vara utåtriktad, ha en brinnande passion för sitt yrke och ha en positiv mentalitet

Instruktörs Akademin innehåller:

Elever som går Instruktör Akademin kommer att skaffa sig följande kunskaper, färdigheter och kvalifikationer:

 • Seminarier med experter från branschen
 • Flera workshops och cocktailutbildning
 • Kursmaterial
 • Utflykt till en exklusiv cocktailbar med några av de bästa bartendrarna i stan
 • En examensmiddag
 • Ett signerat EBS Instruktör Akademin kursbevis

Varje moment har utformats noggrant av branschledare som Johannes Kinch, Björn Kjellberg, Tom Dyer och Marian Beke. Dessa killar vet allt som går att veta om bartending, de är helt enkelt bäst. Våra världsklass instruktörer uppdaterar ständigt kursplanen så att du kan vara helt säker på att du kommer att lära dig de nyaste metoderna, teknikerna och drinkarna!

Instruktörs Akademin kommer ge dig massor av nya möjligheter!

Instruktörs Akademin kommer att förbättra dina jobbmöjligheter avsevärt! Efter examen från den exklusiva EBS Instruktörs Akademi har du möjlighet att arbeta var som helst i världen, vare sig det är med EBS eller inte du väljer.

3 anledningar till att boka nu

Tror du att du har vad som krävs för att kunna ta del av den tuffaste bartender Instruktörs Akademi som finns? Visa oss vad du kan! Här är tre skäl till varför du borde ansöka nu.

 1. Instruktörs Akademin är den enda kursen som förbereder till att bli den bästa bartendern möjligt oavsett vilken bar eller destination du sedan hamnar i.
 2. Du kommer att få lära dig bartendervärldens mest utvecklade barmanual som är skapat av några av branschens bästa bartenders och medlemmar av EBS utbildning.
 3. Antalet kursmedlemmar är få för att se till att utbildningen blir exklusiv och en mer personlig upplevelse.
Mer information Boka Nu

Supported by the biggest spirit brands in the industry

A lot of the best spirit brands in the industry have recognised us as the world’s leading bartender school, due to our standard of excellence we instil within our students. We therefore have the backing of some of the biggest names in the industry, which means you will not only receive world-class training but will be dealing with world-class ingredients too.

EBS Brands

Kursplaner - INSTRUKTÖRS AKADEMIN

Lära dig hur man lär ut


De är här som duktiga bartenders blir mästare bakom baren. Du kommer att få lära dig varenda knep som finns i boken för att göra dig till en EBS instruktör.

01-580x2401

Pedagogiska färdigheter


När du har lärt dig de praktiska delarna av att vara EBS instruktör är det dags att lära sig de teoretiska. För att hjälpa dig att lyckas med de teoretiska delarna kommer du att undervisas av endast de mest erfarna och professionella barinstruktörerna i branschen. De kommer att lära dig hur du förbereder din bar, om all utrustning och dess möbler för att få en sån effektiv och framgångsrik bar som möjligt. Du kommer också att få lära dig hur du hanterar dina elever på bästa sätt genom att inte komplicera saker och ting samt vara entusiastisk, engagerande och positiv. Det är de rätta ingredienserna i en EBS instruktör.

02-580x2401

Demonstrativa färdigheter


I det här momentet lär du dig hur du ska visa och presentera inför andra, både för enskilda personer och i grupp. Du får lära dig att presentera PowerPoints effektivt så att dina elever tar in maximalt med information. Slutligen får du lära dig hur man presenterar drinkar vilket är en viktig del av bartending . Om drinkarna inte presenteras på ett snyggt sätt kommer det att märkas på din dricks!

03-580x2401

Kommunikationsfärdigheter


Kommunikation är en av nycklarna till att lyckas i barbranschen. Du måste tala långsamt och tydligt då det visar att du är en självsäker person. Vi vill att du ska projicera detta förtroende så att våra elever känner sig trygga och positiva. Slutligen kommer vi att lära dig att vara tydlig och koncis med både medarbetare och studenter.

04-580x2401

Bartenderns historia


Lär dig allt om hur bartenderns roll och hur bartendinghantverket har förändrats och utvecklats under åren. Dessutom kommer du få förståelse för hur viktigt det är med ingredienser, tekniker och olika verktyg när man ska göra perfekta cocktails.

05-580x2401

Före och under förbudstiden


Förbudet förändrade samhällets syn på alkohol och vi känner fortfarande av effekterna av det än idag. Många drinkar och cocktails uppfanns under denna period och du kommer självklart lära dig att göra dessa och smaka dem! Det är därför det är viktigt att ha kunskap om denna tidsperiod. Du kommer att lära dig:

 • Vad folk drack före, under och efter förbudstiden
 • Vilka drikar som uppfanns under denna period
 • Cocktailens historia, vilket år de uppfanns och av vem

06-580x2401

Metoder / Tekniker och utrustning


Det är de rätta teknikerna och utrustningen som gör drinkarna perfekta. Ett bra exempel på detta är James Bonds Martini som ska vara ”skakad, inte rörd”. Du kommer att få lära dig hur olika tekniker och verktyg påverkar en drinks egenskaper och smak. Du kommer att få lära dig:

 • Varför vissa drinkar skakas, rörs eller rullas
 • Vilken metod som passar bäst till vilken drink
 • Verktyg som används idag såsom jiggers och speciella cocktail shakers
 • Om några verktyg som har använts tidigare i branschens historia samt verktyg som används idag
 • Olika blandtekniker
 • Hur man skakar en drink, olika typer av shakers och hur de påverkar drinkarna vi dricker
 • Hur man rör en drink ordentligt
 • Olika typer av bar skedar

07-580x2401

Klassiska cocktailrecept


En EBS instruktör måste ha omfattande kunskap om cocktail ingredienser och cocktails. Du kommer att smaka 90% av de drinkar som du kommer att göra på Instruktörs Akademin och ännu viktigare är att vi kommer prata om dem. Detta gör det möjligt för oss att förklara varför drinkar smakar som de gör och varför vi använder vissa ingredienser osv. Här är några av de drinkar du kommer att göra under kursen: Irsih Fizz, Mai Tai, Sherry Cobbler och Classic Flip.

08-580x240

Mixologiska metoder


För att verkligen förstå vad som ingår i en drink måste man veta hur ingredienserna görs. Du kommer att få lära dig:

 • Vart vissa produkter kommer ifrån
 • Hur vissa produkter kan förändra en hel drink
 • Ingredienserna i dessa produkter
 • Hemmagjorda produkter

09-580x240

Is och iskarving


Is är en viktig ingrediens i drinkar som man ofta inte tänker på. Du kommer att få lära dig:

 • Hur is kan förändra en drinks dynamik
 • Varför vissa typer och former av is är viktigt
 • Hur man formar is med hjälp av en kniv eller ishacka
 • Isens syfte. Om du vill att drinken ska hålla längre, späda ut den eller bara hålla den så kall som möjligt

10-580x240

EBS värdeord


Hard Work, Spirit &Soul

Hard Work, Spirit and Soul är EBS motto. Det är vad alla anställda och våra partners lever efter. EBS har växt och utvecklats under de 16 åren som gått sedan starten men våra kärnvärderingar har alltid varit de samma. Det är viktigt att våra EBS instruktörer förstår och tar till sig våra värderingar så att de kan inspirera våra studenter.

11-580x240

Vi är supportade av de största spritmärkena i branschen

Många av de absolut största spritmärkena i branschen tycker att vi är den bästa barskolan i världen då våra elevers kunskaper håller så pass hög standard. Det gör att vi är uppbackade av några av de bästa spritmärkena som finns, vilket innebär att du inte bara komma få den bästa barträningen utan du kommer också att få jobba med de bästa ingredienserna.

Få adgang til din gratis brochure nu

Din brochure dækker alt, du behøver at vide omkring dit Instructor Academy. Klik nedenfor at se din brochure online og ansøge om at studere på det eksklusive EBS Instructor Academy nu!

Sök i listan genom att skriva in första bokstäverna i ditt land, eller välj genom att ange din landskod.

EBS CARE

EBS är den enda barskolan i världen som erbjuder en förstklassig service av våra supportarbetare, som finns redo för att svara på alla frågor du kan tänkas ha. Du kommer vara in kontakt med teamet innan, under och efter din kurs. Lär känna personerna som kommer ändra ditt liv, redan idag.

Bekanta dig med EBS CARE

Varför EBS

Det finns många anledningar till att EBS skiljer sig från mängden av de barskolor som finns idag, en av dem är rekryteringssiten Matchstaff.com. Matchstaff är världen största jobbportal som för bartenders som designats exklusivt för EBS studenter. Vi anser att du förtjänar den livsstil du pluggat hårt för och vi vill hjälpa dig uppnå den. Hitta det som lockar dig mest hos EBS nu!

LIVET PÅ EBS

Vill du veta mer om livet på EBS? Kolla in våra senaste bloggar, skolnyheter och branschinfo här.

EBS social network

Följ oss på sociala medier och håll dig uppdaterad om allt som gäller våra studenter och livet på barskolan!