Internationell Bartenderkurs (4 veckor)

Bli en cocktailbartender och upplev ditt livs äventyr!

Oavsett om du vill påbörja en spännande karriär, tjäna pengar medan du reser jorden runt eller ge dig ut på ditt livs äventyr, kommer vår Internationella Bartenderkurs hjälpa dig att nå dit – och du kommer ha väldigt kul på vägen:

 • Få motsvarande sex månaders erfarenhet av att jobba i en cocktailbar
 • Få vänner för livet och skapa fantastiska minnen
 • Få ett internationellt erkänt certifikat från världens ledande bartenderskola
 • Få tillgång till jobberbjudanden i hela världen via vår jobbportal EBS MatchStaff

 

VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG FRÅN EN INTERNATIONELL BARTENDERKURS

Vårt mål på EBS är att ge dig den bästa möjliga bartenderutbildningen. Vår Internationella Bartenderkurs är utvecklad av den globala bartendereliten och kommer att göra dig till en självsäker och professionell bartender på nolltid.

Inte nog med att du får lära dig konsten av professionell bartending, det kommer även att finnas gott om möjligheter att umgås och ha kul. Du kommer att utveckla en kompetens som gör dig attraktiv på arbetsmarknaden, och som ger dig självförtroendet att tackla allt som livet innebär.

Hitta jobb lätt

Med över 20 års erfarenhet i branschen, mer än 50 000 nöjda studenter och skolor på fler än 25 destinationer, har vi ett rykte som den största och mest prestigefyllda bartenderskolan i världen.

När kursen är avklarad blir du tilldelad ett internationellt erkänt certifikat som intygar din kompetens för arbetsgivare och ger dig tillgång till vår jobbportal EBS MatchStaff som kopplar samman utexaminerade EBS-studenter med toppföretag inom barbranschen, över hela världen, så du kommer inte ha några problem att hitta jobb.

Praktisk träning i en autentisk barmiljö

Hos EBS kommer du inte sitta vid en skolbänk och memorera cocktailrecept hela dagarna, du kommer stå bakom våra toppmoderna barstationer och göra drinkar, lära dig Free Pour, Flair och att hantera en fullsatt bar. Vi skapar en autentisk barmiljö med musik och beställningar som strömmar in för att förbereda dig fullt ut inför livet bakom baren och en livfull karriär i barbranschen.

Få vänner för livet

Du får chansen att träffa fantastiska människor från hela världen och uppleva nya äventyr. Du kanske åker till EBS ensam, men du kommer att lämna oss med nya vänner och minnen som varar för resten av livet. Vi ordnar dagsturer, helgaktiviteter och fester för att se till att du får det mesta ut av din tid med oss.

Utforska världen

Att ha starka bartendingkunskaper öppnar upp en helt ny värld av upplevelser och möjligheter. Det är ett av få yrken där du kan gå av ett plan och hitta jobb direkt.

Över 50.000 studenter har utexaminerat från kursen

Min upplevelse med EBS var en av de bästa i mitt liv och det har förändrat mig för alltid. Det gjorde mig till en grym bartender och gav mig vänner för livet. Jag skulle rekommendera detta till alla, utan tvekan. EBS-familjen är för livet.--Luke Smith


Supported by the biggest spirit brands in the industry

A lot of the best spirit brands in the industry have recognised us as the world’s leading bartender school, due to our standard of excellence we instil within our students. We therefore have the backing of some of the biggest names in the industry, which means you will not only receive world-class training but will be dealing with world-class ingredients too.

EBS Brands

Läs mer om din kurs idag

Luta dig tillbaka och se vad du kan förvänta dig av din 4-veckors internationella bartenderkurs. Är du redo för äventyret som kommer förändra ditt liv? Tryck Play…

Kursplaner - Internationell Bartenderkurs (4 veckor)

Praktisk barträning


Övning ger färdighet, som man brukar säga. Med vår filosofi “learning by doing” kommer du att känna dig hemmastadd i baren på nolltid.

 • Mixa drinkar
 • Smakprovningar
 • Masterclass
 • Craft Flair
 • Free Pour

01-580x240

Att skapa cocktails


Vi lär dig grunderna för att skapa en perfekt cocktail. På kursen lär du dig att skapa mer än 65 internationella cocktails, från Mojito och Mai Tai till Bloody Mary, Espresso Martini och mycket mer. Du kommer även att skapa din egna unika cocktail under våra mixologilektioner och vår populära cocktailtävling. Du kommer att testas på olika cocktails varje dag men också ha mycket tid att öva (och smaka!) på dem.

03-580x240

Tekniker och utrustning


Ha kul medan du lär dig alla grundläggande bartendingtekniker som att bygga, röra, skaka, sila, rulla, lagra och muddla. Du kommer även att bekanta dig med barutrustningen, som vilka glas som används när, olika typer av is, shakers, silar och mer.

02-580x240

Spritkunskap


Imponera på dina kunder med en omfattande spritkunskap om bland annat vodka, gin, rom, tequila och whisky, för att bara nämna några. Du kommer att lära dig om olika spritsorter och likörer, från deras historia till tillverkning och smaksättningstekniker.

05-580x240

BARTENDERNS ROLL


Att vara bartender innebär så mycket mer än att bara blanda drinkar. Det krävs en bred kompetens. Det är lika viktigt att vara bra på att hantera människor, som att vara tekniskt kunnig med en förmåga att hålla många bollar i luften och arbeta under press. Du kommer att få en rejäl inblick i hur det är att vara bartender och hur man blir den allra bästa.

 • Bartenderns ansvar
 • Service
 • Personlig presentation och team work
 • Presentation och hygien
 • Öppning- och stängningsrutiner

Välj den perfekta kursdestinationen från över 25 skolor

DESTINATIONER FÖR VÅR INTERNATIONELLA BARTENDERKURS:

Gör kursen på en spännande ny plats som Phuket, Sydney eller Kapstaden, eller satsa på ett äventyr närmare hem i någon av de berömda cocktailstäderna London eller Dublin. Du får samma högkvalitativa utbildning oavsett vilken skola du väljer. Varje skola har något unikt att erbjuda och vi ordnar flera roliga aktiviteter så att du får ut så mycket som möjligt av din tid med oss, vart du än åker.

EBS social network

Följ oss på sociala medier och håll dig uppdaterad om allt som gäller våra studenter och livet på barskolan!