EBS B2B

utveckla ditt företag med oss

EBS B2B

Det finns många möjligheter att utveckla ditt företag med oss. Vi kan hjälpa till med alla dina utbildningsbehov genom att erbjuda omfattande bar-, utbildnings-, konsultations-, och utvecklingspaket för hotell- och restaurangbranschen.

EBS FÖRETAGSTJÄNSTER

Efter 14 år av att utbilda bartenders för nattklubbar, restauranger. barer och hotell är resultatet solklart ökad service och kvalitet från dag ett. EBS skapar bättre service genom enkla träningsmetoder som garanterar ökad effektivitet, högre produktkvalitet och gladare personal genom teambuilding.

Vi erbjuder allt från 3 timmars utbildningar till 30 dagars managementutbildningar, och vi gör det anpassat efter dina behov – Hos oss eller hos er. Om du har ett företag och vill diskutera sammarbete och utbildning med EBS, kontakta ebscommercial@barschool.net

ebs-varumärkespartners

EBS är dominerande i barutbildningsbranschen, med sina 14 skolor i elva länder, är EBS den största bartenderskolan i världen. Om du vill veta mer om EBS och hur ett eventuellt partnerskap skulle kunna fungera vill vi gärna presentera partnerskapsmöjligheterna för dig. Vänligen kontakta ebspartners@barschool.net för mer information.

EBS VARUMÄRKESPARTNERS

Ett samarbete med EBS erbjuder en unik möjlighet att för en låg kostnad öka medvetenheten om din portfolio samt bygga upp varumärkeslojalitet med 3000 -3500 nya bartendrar varje år från hela världen. Dina produkter kan användas som exempel på spritkategorier i teoriundervisningen samt smak- och praktiska workshops med information om produktion, unika egenskaper och varumärkesprofiler.

Produkter från din portfolio kan också visas upp i EBS-studenternas lärobäcker och allt utbildningsmaterial, med fokus på varumärkests historia, arv, recept och rekommenderade serveringsmetoder. Så att dina produkter är det första bartenders kommer att tänka på.