Sidans Säkerhet

Du är trygg med ebs

ebs sidosäkerhet

EBS är hängivna att tillhandahålla en trygg och säker bokningsprocess för alla våra studenter. VI har implementerat ett antal åtgärder för att säkerställa att vår sida och din information är så säker som möjligt. När du skickar din personliga information, är länken mellan din dator och vår internetsida krypterad med hjälp av standardmetoder, vanligtvis kallade för SSL, med hjälp av ett digitalt utökat valideringscertifikat från Verisign. Det är den mest säkra formen av digital verifikation som finns tillgänglig på marknaden idag, och säkerställer att all information du lämnar vid en bokning på vår internetsida inte kan läsas av tredjepart.

betalningar

EBS samarbetar med Novalnet, ett världsledande, globalt betalningsföretag.

När du bokar och betalar online delas dina kortuppgifter inte med oss. Betalningen sköts helt och hållet av vår samarbetspartner – Novalnet. EBS tar inte del av dina kortuppgifter då betalningen hanteras direkt av Novalnet, vi får endast information om resultatet av betalningen. Därför har EBS care inte tillgång till kunders bank- eller kortuppgifter.

Är du fortfarande tveksam inför att dela dina kortuppgifter och betala online erbjuder vi andra betalningsalternativ. Du kan betala för utvalda EBS-kurser via banköverföring efter att du har gjort en bokning på hemsidan. Datum för betalning samt bankuppgifter får du vid bokningstillfället.

 
card_logo_sm

Vi accepterar betalningar i följande valutor: SEK, NOK, DKK, EURO, GBP, USD, AUD, ZAR.

Vi accepterar följande betalkort: Visa Credit, Visa Debit, Mastercard Credit, Mastercard Debit, Visa Electron, Maestro, JCB.

registrerat kontor

European Bartender School International Limited

World Trade Center, Unit 1.21, 6 Bayside Road, Gibraltar

Company number: 107518