Sidans Säkerhet

Du är trygg med ebs

ebs sidosäkerhet

EBS är hängivna att tillhandahålla en trygg och säker bokningsprocess för alla våra studenter. VI har implementerat ett antal åtgärder för att säkerställa att vår sida och din information är så säker som möjligt. När du skickar din personliga information, är länken mellan din dator och vår internetsida krypterad med hjälp av standardmetoder, vanligtvis kallade för SSL, med hjälp av ett digitalt utökat valideringscertifikat från Verisign. Det är den mest säkra formen av digital verifikation som finns tillgänglig på marknaden idag, och säkerställer att all information du lämnar vid en bokning på vår internetsida inte kan läsas av tredjepart.

betalningar

EBS samarbetar med WorldPay, ett ledande, globalt betalningsföretag.

När du gör en bokning och betalar på internet delas inte din kortinformation med oss, istället utförs betalningen till vår kortbetalningspartner – WorldPay, EBS ser inte alls någon av din kortinformation eftersom överföringen behandlas direkt av WorldPay – vi får endast information om resultatet av betalningsförsöket, som ett resultat har inte heller vår EBS care personal åtkomst till någon känslig bankinformation från kunder eller kortinformation.

Om du fortfarande är orolig över att lämna din kortinformation på internet och att göra en internetbetalning erbjuder vi ytterligare metoder för betalning. Du kan betala för de valda EBS-kurserna med hjälp av banköverföringar efter att du har gjort en initial reservation på sidan, fullständig information om betaldatum och information kommer lämnas till dig vid bokningstillfället.

poweredByWorldPay 
card_logos

Vi tar emot betalningar i följande valutor: SEK, NOK, DKK, EURO, GBP, USD

registrerat kontor

European Bartender School International Limited

World Trade Center, Unit 1.21, 6 Bayside Road, Gibraltar

Company number: 107518