STUDENTLIV

Sydney erbjuder storstadspuls kombinerat med den sköna tillbakalutande Ozzy livsstilen. Självklart kommer du och dina nya kompisar att testa på massor med aktiviteter som speglar båda av stadens sidor.

EBS Sydney på Facebook

EBS aktiviteter

Under EBS-kursen ordnar vi aktiviteter för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Alla aktiviteter nedan är frivilliga eftersom de ligger utanför ordinarie skoltid.

Vissa aktiviteter kostar extra, men de som är gratis är helt klart värda att haka på!

Fråga våra rådgivare om mer information om särskilda evenemang.

Surfing

Du kan inte åka till Australien utan att testa surfing! Häng med på vår surfresa och pröva på denna fantastiska sport. Försök paddla, göra upphopp och kanske till och med fånga en våg. Det är ett evenemang du inte får missa!

Partybuss

Trött på att jämt gå ut på nattklubb? Häng med på världens coolaste partybuss, fullt utrustad med DJ och galet ljus och ljud som dundrar ut i natten medan vi åker runt i staden.

Ni kommer åka från bar till bar i den grymma bussen, träffa sjukt mycket människor och ha tillgång till fria drinkar på minst fyra uteställen. Eftersom denna episka kväll ska minnas skickar vi också med en professionell fotograf.

Sydneys nattliv

Sydneys nattliv är världskänt. Det är bara att ta en titt på listan där världens 50 barer rankas. Många av dem hittar du just Sydney. Det säger en hel del.

Följ med dina instruktörer ut på stan så kommer de visa dig de absolut bästa och exklusivaste nattklubbarna Sydney har att erbjuda. Eftersom klimatet är så milt i Australien kommer ni självklart festa en hel del utomhus. Hur skönt?