EBS Sydney

Välkommen till EBS Sydney

EBS Sydney

Välkommen till EBS Sydney

Bartenderutbildning i Sydney

Välkommen till EBS Sydney

Kul att se att du hittat hit till vår ”Ozzy” sida. Vi tror att du skulle älska Australien och all den sol, värme och glädje som EBS Sydney har att erbjuda.

Vår skola i Sydney är 400 kvadratmeter stor och kan ta 40 elever åt gången. Här kommer vi lära dig allt om världens bästa jobb. Då skolan ligger mitt i det populära området Chippendale så kommer du aldrig ha en tråkig stund och det finns massor med aktiviteter att hitta på efter skoltid.

Framförallt är du och dina vänner här för att bli certifierade EBS-bartendrar. Men denna del av Sydney har även mycket annat att erbjuda världens alla resenärer. I området finns många universitet vilket gör att det finns gått om bra restauranger och barer som passar unga studenter. Det mesta finns på gångavstånd men även buss är ett populärt transportmedel om man vill ta sig någonstans snabbt.

Sydney är så mycket mer än den typiska turistiga destinationen du har hört talas om. Staden har några av världens bästa och mest prestigefyllda cocktailbarer och nattklubbar så som; The Cruise Bar, Palmer & Co, The Loft, Hugo´s Lounge och O Bar and Dining är bara ett axplock för att nämna några. Sydneys nattliv är något helt unikt, kom hit och upplev det själv.

Att ta kursen med EBS Sydney innebär att du får högkvalitativ utbildning som bartender samtidigt som du utforskar staden och får massor av nya vänner. Och varför inte göra som många andra elever och stanna kvar och skaffa dig ett jobb efter examen? Australien är en av de vackraste platserna på jorden. Varför inte hänga kvar här ett tag?

Folk frågar ofta oss hur man tar sig runt i Sydney, men det är ingenting man behöver oroa sig över alls. Sydney har ett av de mest utvecklade och renaste transportsystemen i världen bestående av bussar (som de flesta använder), tåg och tunnelbanor. Att ta sig runt är väldigt enkelt.

Svea_webpay_digitalEnkel betalningslösning med Svea WebPay

Varför inte delbetala din EBS kurs månadsvis med Svea WebPay? Du har möjligheten att välja mellan 6 månader räntefritt, 12 månader räntefritt eller 24 månaders delbetalning.

Tillgängliga språk:

Hos EBS Sydney kan du ta fyraveckorskursen på följande språk:

  • Engelska

Se till att du väljer rätt språk när du bokar din kurs. För att kunna ta en kurs oavsett språk bör du vara på en arbetsför nivå– det innebär att du bör kunna diskutera olika ämnen på en enkel nivå och förstå nästan allt som dina kurskamrater och instruktörer säger.

 

Har du någon fråga? Vill du veta mer?

Ta kontakt med EBS Care så hjälper vi dig.

Bartenderutbildning i Sydney Videos

Boka Bartenderutbildning i Sydney

Våra 3 nästa kursdatum, eller klicka här för att se med alla kurser och datum.

  • 01 Jul 2019 - 26 Jul 2019 Limited spaces
  • 29 Jul 2019 - 23 Aug 2019 Limited spaces
  • 26 Aug 2019 - 20 Sep 2019 Limited spaces

View all dates

Visa alla kursdatum

Våra 3 nästa kursdatum, eller klicka här för att se med alla kurser och datum.

  • 26 Jul 2019 - 27 Jul 2019 Available
  • 23 Aug 2019 - 24 Aug 2019 Available
  • 20 Sep 2019 - 21 Sep 2019 Available

View all dates

Visa alla kursdatum

Bartenderutbildning i Sydney Students

rasmus Olund
Thank you EBS Sydney for making the best month in my life and had the best crew ever! I didn't have... rasmus Olund
Linn Söder
Världens bästa månad! Har lärt mig så otroligt mycket, även om flairing kanske inte var min grej, och så himla... Linn Söder
More reviews

Bartenderutbildning i Sydney Photos

More photos

Bartenderutbildning i Sydney Location


Alla våra skolor