STUDENTLIV

Stockholm är en spännande stadsdestination med massor av saker att hitta på och besöka de timmar du inte är i skolan och pluggar.

EBS Stockholm på Facebook

EBS aktiviteter

Dessa är några av de aktiviteter som våra studenter tycker om att utföra efter skoltid eller på de lediga helgerna. Observera att de flesta av dem inte ingår i kursavgiften utan kostar extra, då vi försöker att hålla kurspriserna så låga som möjligt för våra studenter.

Stockholms cocktailscen

I Stockholm hittar du några av de mest intressanta barerna i Skandinavien. När du besöker dom är det inte ovanligt att du ser en utexaminerad EBS student mixande och flairande bakom baren.

Den förstaklassiga cocktailkulturen är uppskattad av Svenskarna, vilket gör att skicklighetsnivån på Stockholms bartendrar är väldigt imponerande. Gå och kolla in dom!

Wine o Dine i Stockholm

Precis som de ovannämnda barerna har Stockholm också en imponerande samling restauranger att prova med dina nyvunna vänner. Med stadens rykte som internationell trendsättare kommer du se kulinariska skapare som hittar på sina egna mattrender

Ett nytt “måste” dyker upp varje månad så att hitta en dagsfärsk lista är nästan omöjligt. Bara fråga vår Skolmanager vad det nya hetaste stället är och chancerna är stora att du handar på en boutique restaurant med några väldigt smakfulla rätter.

Gröna Lund

Under vår- och sommarperioden gillar vår skola att ta studenterna till Gröna Lund, en populär nöjespark vid vattnet. Parken har lite av allt möjligt, otroliga bergochdalbanor, gungor och lustiga huset. Parken är också känd för sina konserter med rock och pop från kända artister.

Säsongsevent

Beroende på säsong letar vi alltid efter nya och coola event för våra elever att ta del av. Utforska Stockholm tillsammans med din nya EBS familj och nut av en fantastisk kultur och amosfären i stan!