STUDENTLIV

PHUKET FACEBOOK


EBS Aktiviteter

Under din tid i Phuket kommer vi att organisera flera olika aktiviteter för att försäkra oss om att du får den bästa möjliga EBS-upplevelsen. Följande aktiviteter är inte obligatoriska då de tar plats utanför lektionstid. Vissa aktiviteter kostar även en extra slant; men de aktiviteter som är gratis vill du absolut inte missa!

Välkomstmiddag – GRATIS

Lär känna dina nya kurskamrater! Först kör vi en runda ”speed-dejting” så ni får chansen att lära känna varandra allihopa. Efter det sätter vi oss till bords och äter en traditionell thai buffé som vi på EBS bjuder på. Välkommen till EBS Phuket familjen.

 

Bio – GRATIS

En av kvällarna under kursen kommer vi förvandla teorisalen i skolan till en bio. Vi visar såklart en grym film och bjuder på popcorn och läsk för att verkligen få till den där mysiga biokänslan.

Surf House

Surf House Phuket är en grym surfsimulator vilket betyder att du inte behöver vänta på den perfekta vågen, de kommer hela tiden! Surfa på vågorna, lyssna på bra musik och käka något gott. Allt under samma tak.

Jungle Bungee Jump

Det här är inget för den höjdrädda! Ta steget ut i luften och fall 50 meter rätt ner över en sjö i djungeln. Det är den ultimata adrenalinklicken. Vågar du?

 

Coral Island

Hoppa på en long-tail båt och efter 30 minuter är du framme på Coral Island. Det är ett det perfekta stället att sitta och sippa på en drink på och snorkla runt i havet och leta efter Nemo. Fota den vackra stranden och lägg upp på instagram, garanterat en like-raket!

Chalong Temple och Big Buddha

Är du redo för en dag fylld med äventyr? Vi drar iväg till södra delen av Phuket och besöker Karon Viewpoint där vi kommer ha en grym utsikt över Phukets västra kust. Efter det åker vi vidare till Chalong Templet för att sedan avsluta dagen vid The Big Buddha. En 45 meter hög staty som står på toppen av ett berg.

Wakeboard Park

Har du prövat wakeboarding tidigare? Det här är en aktivitet du absolut inte vill missa. Vi åker till Phukets bästa wakeboard park, Anthem Wakepark, och rider på vågorna tillsammans. Missa inte detta!

Koh Phi Phi Island

Det här är den mest uppskattade aktiviteten som hålls under hela EBS kursen. Vi åker till Koh Phi Phi på en lördag och stannar till söndag. Det är verkligen en dröm-ö som inte bara erbjuder riktigt bra fest utan även är ett paradis för ögat. Vi arrangerar också en egen båttur runt ön så ni kan ta de absolut bästa fotona att spara som minne för livet.

Strandfest och flair tävling

Vad sägs om en privat strand, BBQ, kalla drinkar och en flair tävling? Visa dina kurskamrater dina nya skills som du tränat på de senaste 3 veckorna. Självklart bjuder vi på några trevliga överraskningar under kvällen.

Vissa aktivteter kan ställas in på grund av dåligt väder och ersättas med andra aktiviteter.