FAQS

Hur kommer jag till skolan?

Det enklaste sättet att nå skolan på, är att ta en taxi från flygplatsen. Det kostar max. 650 baht (ungefär 17 Euro). Håll lite koll efter andra studenter som du kan dela taxi med.

Kan jag stanna i Thailand efter kursen?

Klassen slutar på torsdagen i vecka fyra, om du har avslutat kursen och examinerats. Fredagen är en extra dag för till exempel omprov m.m. Utcheckningen sker på fredagen klockan. 12.00. Om du vill njuta längre tid i Thailand, går det fortsätta bo i skolan efter att kursen har avslutats, men mot extra betalning och om det finns plats – d.v.s. inte alltid möjligt. Tidigare EBS-studenter betalar cirka 300 THB (7 Euro) per natt för ett delat rum.

Har skolan ett gym?

Phuket har flera olika gym och träningscenter. Du har många möjligheter att träna, springa, simma och till och med prova Thaiboxning.

Behöver jag ett visum?

Du kommer behöva ett turistvisum för att resa till Thailand. Du kan ansöka om det innan du lämnar eller fylla i ett turistvisum på flygresan till Thailand. Ett visum ger dig tillåtelsen att stanna i Thailand i 30 dagar. Om du vill stanna längre än 30 dagar, måste du ansöka om ett visum. För kurserna vid EBS i Phuket, räcker det med ett turistvisum.

EBS CARE

Har du fortfarande frågor? Tala med EBS Care.

Vill du veta mer, läs vår FAQ-avdelning för vanligt förekommande frågor.