BOENDE

På EBS i Phuket bor du på själva skolan, och delar rum med 2-4 andra EBS-studenter. Det är ett bekvämt arrangemang och gör att du  på din fritid kan anävnda många av de toppen-lokaler som finns tillgängliga, medan stranden, affärerna och nattlivet bara är minuter bort!

EBS Phuket ger också många alternativ för att slappa och vara social. Hjärtat av skolan består av EBS-lobbyn där studenterna kan slappna av, varva ner och lära känna varandra bättre. Lobbyn har en cocktailbar, restaurang, åtkomst till videospel, internet, brädspel, och ett DVD-bibliotek – egentligen – allt du kan tänkas behöva för att slappa och ha kul med andra studenter!

Det finns också ett fantastiskt spa på takterassen, komplett med pool och solstolar – perfekt för en avslappnande stund efter en dags lektioner!

Du kommer bo jämte det pulserande livet i Phuket, njuta av vänskapsband med dina nya vänner från hela världen. EBS har ett prisvärt matpaket som inkluderar lunch måndag till fredag under hela kursperioden. Det kostar 6000 bath och du kan köpa det när kursen börjar.

Boende Foton

Boende Plats