STUDENTLIV

EBS Paris på Facebook

EBS Aktiviteter

De här är några av de aktiviteter som våra elever brukar tycka om att hänga med på efter skoltid. Notera att vissa av dessa inte är inkluderade i kursavgiften då vi vill hålla den så låg som möjligt för våra studenter.

La Distillerie de Paris

Är du trött på att bara läsa om mikrodestillerier och tycker att det är dags att besöka ett istället? Nicolas och Sébastien Julhès har hållit på i fem år nu i 10: e distriktet och förra året la de till gin, vodka och en malt till sin produktlista. Besök bröderna och smaka egna ögon vad fördelarna med ett mikrodestilleri är gentemot massproduktion.

Föreläsningar

EBS Paris har bra förbindelser inom cocktail- och bartenderbranschen i staden och anordnar regelbundet föreläsningar hållna av proffs. Oavsett om det är en varumärkesambassadör som förklarar produktegenskaper eller en tequilaexpert som leder en provsmakning, kommer ni att bli förvånade.

Candelaria

En äkta taqueria (det är en dedikerad tacorestaurang!) I mitten av Paris ligger detta ställe som verkligen förtjänar ett besök. Inte bara för att det ligger i Le Marais, ett av de häftigare parisiska stadsdelarna, men också för att personalen gör otroliga drinkar av högkvalitativ Tequila, Mezcal, Gin och Whiskey. När du ser den neonrosa “Tacos” skylten från utsidan, då vet du att du hittat tequila himlen i Paris.

Sherry Butt

Otroliga drinkar och goda tilltugg serveras i en opretentiös lounge nära Bastiljen. Extra mycket kärlek har lagts ner på detaljer för att skapa en chill atmosfär, och den spännande menyn gör detta ställe till en branschälskling. Uppkallad efter en stor tunna som åldrar whisky, så är det självklart att baren har ett intressant urval som glädjer många whiskyfans.

Sacré-Cœur

Med bara en 30 minuters promenad från Generator, förtjänar Sacré-Cœur minst ett besök. ”Heliga hjärtats basilika” (en kyrka och populärt landmärke) har utsikt över hela staden från kullen på vilken det står, och dess vita sten gör den till en otrolig attraktion.