EBS Oslo

Välkommen till EBS Oslo

EBS Oslo

Välkommen till EBS Oslo

Bartenderutbildning i Oslo

Skolan

Vår #EBSOslo bartenderskola erbjuder fyra fullt utrustade barer, sex free pour- stationer och en otrolig live bar.

Du hittar även ett gemensamt loungeområde och en fantastisk terass där du kan njuta av din lunch eller studera. Du får också 30% rabatt på Brick Lane Café som ligger i samma byggnad. Sist men inte minst håller #EBSOslo extra masterclasses under kursens gång med bland annat whiskey som tema!

EBS Oslo följer inte WFA:s (World Flair Association) rutin och gradering som en del av sitt utbildningsprogram. Istället får du lära dig mer Working flair som du kan använda bakom baren.

Staden

Oslo är en av Europas vackraste och mest unika städer. Staden är ett enda stort kulturcentrum och erbjuder ett mångsidigt utbud av olika aktiviteter. Du kan ta dig ett dopp i en fjord, gå på en hike i bergen och se en koncert, allt på en och samma dag! Lägg till världsklassiga muséer, en blomstrande cafékultur och fantastiska bartendingmöjligheter, och du har den perfekta staden!

EBS Oslo borde definitivt vara varje musikfans första alternativ. Oslo är en av Europas bästa musikstäder och håller fler koncerter än någon annan Skandinavisk stad! För festivalälskare hör Inferno Festival, The Norweigan Wood Music Festival och the Øya Festival till årets höjdpunkter.

Dessa festivaler attraherar både musikindustrins stora namn och kommande världsstjärnor, så se till att besöka åtminstone en festival under din tid i Oslo!

I Oslo ligger fokuset på små bryggerier, specialöl och cocktails! Det betyder att Oslo inte endast är en av Europas mest innovativa bartendingstäder, men också en av de mest framgångsrika. Du har goda möjligheter till att tjäna pengar i Oslo efter din kurs med EBS.

Under din fyra veckor långa kurs kan du bekanta dig med stadens bästa barer och känna på hurdant det är att vara en bartender i Oslo.

Svea_webpay_digitalEnkel betalningslösning med Svea WebPay

Varför inte delbetala din EBS kurs månadsvis med Svea WebPay? Du har möjligheten att välja mellan 6 månader räntefritt, 12 månader räntefritt eller 24 månaders delbetalning.

Tillgängliga språk:

Hos EBS Oslo kan du ta fyraveckorskursen på följande språk:

  • Engelska

Se till att du väljer rätt språk när du bokar din kurs. För att kunna ta en kurs oavsett språk bör du vara på en arbetsför nivå– det innebär att du bör kunna diskutera olika ämnen på en enkel nivå och förstå nästan allt som dina kurskamrater och instruktörer säger.

 

Har du frågor? Vill du veta mer?

Hör bara av dig till vår tillmötesgående personal på EBS Care

Bartenderutbildning i Oslo Videos

Boka Bartenderutbildning i Oslo

Våra 3 nästa kursdatum, eller klicka här för att se med alla kurser och datum.

  • 19 Aug 2019 - 13 Sep 2019 Limited spaces
  • 14 Oct 2019 - 08 Nov 2019 Limited spaces

View all dates

Visa alla kursdatum

Bartenderutbildning i Oslo Students

Paula  Fjätström
Det har varit en underbar tid. Duktiga och härliga lärare, som hjälpt och stöttat en hela vägen. Plus att man... Paula Fjätström
Camilla Maurtvedt
Jag skulle kunna gå kursen flera gånger om. Lärorikt, roligt, intressant och en riktig rolig upplevelse. Inte bara har jag... Camilla Maurtvedt
More reviews

Bartenderutbildning i Oslo Photos

More photos

Bartenderutbildning i Oslo Location


Alla våra skolor