STUDENTLIV

EBS MIAMI PÅ FACEBOOK

Aktiviteter och events

Detta är några av de typiska aktiviterna som våra studenter njuter av utanför skoltid. Notera att de flesta av dessa inte är inkluderade i kurspriset då vi försöker hålla nere kostnaden så mycket som möjligt för våra elever.

Matcherna

Oavsett om det är de legendariska Miami Heat du vill se spela, en Amerikansk fotbollsmatch eller till och med en ishockeymatch så har Miami allting. Din Miamiresa är inte fulländad utan att uppleva adrenalinet på en Amerikansk match.

The Everglades

Blicka ut över de oändliga blötmarkerna från en motorbåt omgiven av alligatorer! The Everglades har allt det och mycket mer.

Välkomstdrink - Gratis

Finns det något bättre sätt att starta ditt EBS-äventyr än med goda drinkar tillsammans med dina nya kurskompisar och instruktörer?

Grilla på lördagar - Gratis

Varje lördag ordnar vi en gratis BBQ på vår soliga uteplats, där du kan njuta och varva ner efter en hektisk bartending-vecka!

Strandutflykt - Gratis

Gör dig redo för en dag på stranden tillsammans med EBS-familjen, fylld av lekar, utmaningar och massa annat kul!

Beer pong - Gratis

En av de mest populära aktiviteterna på EBS Miami någonsin: beer pong-tävling… du kan spela varje torsdag!

Filmkväll - Gratis

Ha en mysig kväll på Citi Cinema Series utomhusbio, som visar film varje onsdag i en av Miamis mest populära strandparker.

Skattjakt i Miami

Samarbeta med dina kurskompisar och upptäck nya sidor av Miami i vår fantastiska skattjakt.

Cocktailtävling

Sätt dina nya kunskaper på prov och gör skiktade cocktails i en livlig tävling.

Poolparty

Är du redo för en av Miamis berömda poolfester? Vi erbjuder speciella rabatter så att du kan uppleva Miamis uteliv när det är som bäst.

EBS Ställen

Välkommen till Miami, plugga med EBS på dagen, upplev staden på kvällen och utforska resten av delstaten på helgerna!

Art Deco distriktet

Polisserien Miami Vice gjorde staden populär och art deco distriktet ligger mitt i hjärtat av South Beach och ger denna del av Miami en unik silhuett. Ta en tur längs Ocean Drive och knäpp några bilder av de enastående Art Deco hotellen och husen som liggen längs gatan; du kan inte åka till Miami utan att se detta.

Miami Marlins

Sport är enormt stort i staterna, och det finns inget bättre ställe att uppleva den fantastiska Amerikanska sporten Baseball än i Marlins Park! Kolla deras kalender, välj en match, köp en varmkorv och öl och se hur spänningen ökar!

Miami Zoo

Miami-Dade Zoologiska park och trädgårdar är den största zoologiska parken i Florida. Plus, det är det enda tropiska zoo:t i staterna. Kallas för Miami Zoo i folkmun och är guld på Facebook!

Little Havana

Här kan du säga “Hola!” till de kubanska influencerna som gjorde Miami till den mulitklturella staden det är idag. Färgglada målningar, cigarrer, latinsk musik och några riktigt bra små restauranger. Njut av maten!

Venetiansk Pool

Några hävdar att det är världens vackraste pool. Det är defenetivt den största i USA. Och det är även ett historiskt landmärke, daterad 1924. Att ta ett nakendopp är tyvärr inte tillåtet.

Oleta River State parken

Spendera en dag eller till och med en helg med dina vänner i Floridas största stadspark, Oleta River State Park! Belägen i Biscanye Bay är detta den perfekta chances för dig att komma bort från storstaden och ha kul och cyckla, paddla kanot och kajak, dyka, rida, diska, simma, parken har lite av allt möjligt!