STUDENTLIV

EBS MALLORCA PÅ FACEBOOKEBS Aktiviteter

De här är några av de aktiviteter som våra elever brukar tycka om att hänga med på efter skoltid. Notera att vissa av dessa inte är inkluderade i kursavgiften då vi vill hålla den så låg som möjligt för våra studenter.

Tiki-kväll

Låt oss fira allt Tiki. Dina instruktörer och lokala bartenders kommer att skapa fantastiska tiki-drinkar till dig och dina kurskompisar.

Båtparty

Båtfesterna är legendariska i Mallorca tack vare öns fantastiska partystämning, DJs som spelar den senaste musiken och den otroliga havsutsikten.

Beachvolleyboll

Bege dig till stranden och delta i den officiella sommarsporten. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller en erfaren spelare, alla är välkomna.

Vattenpark

Western Water Park är perfekt för de som vill flyta nerför en lugn å, eller adrenalin-junkies som vill ge sig på kamikaze-rutschkanorna.

Vattensporter

Mallorcas stränder är inte bara till för att njuta av solen, det finns även annat kul att hitta på. Glid med parasail över havet, studsa över vågorna på en jet ski eller håll i dig i en banana boat. Det finns något för alla.

Utekväll i Magaluf

En helg beger vi oss till det världsberömda festområdet i Magaluf för en riktigt vild utekväll.

 

EBS Ställen

Här har vi en handfull av våra favoritsaker att göra på Mallorca, ta en titt och se vad!

Katedralen i Palma

Katedralen i Palma är en hänförande gotisk katedral som bygdes på 1200-talet. Katedralen är bara 44 meter hög men den viktigaste kyrkklockan i katedralen väger hela 4500 kilo!

 

 

LLUC Kloster

LLUC Kloster är en fristad och ett pilgrimssäte som har historia från 1200-talet. Återfunnen på nordvästra Mallorca är det en fantastisk tillflykt från stadslivet då det är omgivet av natur och vackra berg.

 

Drakgrottor

En av öns mest populära attraktioner är Drakgrottorna som ligger på öns östkust. Grottorna är ett gömt underjordiskt system som slingrar sig 1,2 km och inkluderar den 170 meter långa sjön Martel. Detta är något du och dina vänner inte vill missa!

Cap de Formentor

På den norra spetsen av Mallorca ligger Cap de Fermentor med sin spektakulära utsikt. Skåda de 400 meter höga klipporna, sandiga stränder och mörkblåa vatten, detta är ett måste att se!

 

 

 

Bellver slott

Bellver slott är ett perfekt exempel på ett gotiskt slott, placerat på en höjd 3 kilometer väst om Palma. Slottet bugdes på 1300-talet och är känt för sin circulära form. Det get dig en unik överblick över Palma och dess omgivningar.

 

 

Olivar Marknad

För alla matfantaster därute, ta en tripp till den lokala marknaden “Mercant del Olivar” och du kommer till himlen! Du hittar färskt kött, fisk, frukt, grönsaker, tapas, vin, listan är oändlig! Mingla med lokalbefolkningen, ät och drick samma som dom och upplev den lokala kulturen!