STUDENTLIV

“When a man is tired of London he is tired of life; for there is in London all that life can afford.” (Fritt översatt, “När man tröttnat på London, är man trött på livet; för London är allt man kan önska av livet”). London är en av de största och bästa städerna i världen, vi behöver inte berätta för dig vad du ska göra.
En del aktiviteter kräver en liten avgift men några är gratis för EBS elever.

EBS London

EBS-aktiviteter

De här är några av de aktiviteter som våra elever brukar tycka om att hänga med på efter skoltid. Notera att vissa av dessa inte är inkluderade i kursavgiften då vi vill hålla den så låg som möjligt för våra studenter.

Roadhouse flair competition

Vad säger du om att få sitta på första parket vid Roadhouse Flair Competition? Inte illa va? Världens bästa bartenders återförenas i Roadhouse för att visa sina magiska förmågor inom flair för dig! Luta dig tillbaka och var beredd på att imponeras!

EBS barrunda

London är en gigantisk stad, precis som dess bartendingscen. Men oroa dig inte. Vi är här för att guida dig runt till stadens bästa ställen! På första fredagen tar i med dig till några barer i West End. Detta är ett ultimat sätt att få lära känna dinna kursvänner och London!

Dags att ha lite kul!

Visste du att det är olagligt att ha tråkigt i London? (det är förstås inte sant tekniskt sätt men vi lever som om så vore fallet, eftersom du bokstavligt talat kan göra allt i denna stad!) Någon dag kanske vi picknickar i Hyde Park, en annan kanske vi spelar beer pong på någon pub eller går och bowlar. Du vill inte missa sådana dagar!

Go kart och klättring

#EBSLondon representerar hela EBS på ett bra sätt men massor av sprit och trevligheter. Vi har massor av aktiviteter varje månad och våran egen go kart-bana och klättervägg ett stenkast från skolan. Utmana dina vänner på banan eller väggen, vem blir mästare?

EBS-platser

Du kan göra en miljon saker i London, här är bara några idéer för de första dagarna, alla är nära skolan eller vandrarhemmet.

SHAD THAMES

Inte långt från EBS London upptäcker du Shad Thames, ett historiskt område runt Tower Bridge, som funnits sedan 1600- talet. Shad Thames var det största lagerkomplexet i London, färdigställt 1873, lagret hyste enorma kvantiteter av te, kaffe, kryddor från hela världen. Det här är ett jättebra ställe att se Londons industriella förflutna, och att använda det som en genväg till staden eller att stanna och ta en öl samtidigt som man ser Themsen.

THE SOUTHBANK

Med skolan och boendet på södra sidan av Themsen kommer du lära känna de södra bankarna väl. Utforska Londons Southbank, de sträcker sig från Designmuseet (en kort promenad från skolan)  i öster, bort till London Eye i väster. En serie av centrala broar i London håller dig ansluten till staden, inklusive de senare byggda gångbroarna Golden Jubilee och Millenium. Det här är en trevlig del av staden att spendera en eftermiddag.

BOROUGH MARKET

Inte långt från skolan ligger Borough market där du kan handla mat på Londons äldsta matmarknad. Det är öppet på torsdagar, fredagar och lördagar, har bra mat, bra pubar och bra priser, allt instoppat under viadukten vid London Bridges tågstation.

NATIONAL GALLERY

National Gallery är ett konstmuseum på Trafalgar Square, London, och grundades 1824. Många gamla mästare visas upp här såsom, Van Gogh, Cannaletto, George Stubbs, John Constable, Turner, Da Vinci, bara för att nämna några. Muséet är öppet 361 dagar om året och har gratis inträde. Det är väl värt ett besök.

ST. JAMES PARK

St James Park består av över 50 tunnland av underbar park mitt i centrala London. Efter en promenad här så glömmer du snart att du är i en av världens största städer. Parken ligger nära Buckingham Palace och är den äldsta kungliga parken i London.

TOWER OF LONDON

Nära skolan på andra sidan Themsen finner du Tower of London, ett av Londons mest kända landmärken. Towern har genom tiderna använts i olika syften såsom rustkammare, skattkammare, hem åt penningtillverkningen, bas för engelska PRO (Public records office), och hem åt Storbritanniens kronjuveler. Tower of London är ett världsarv som måste ses.