EBS Las Vegas

Välkommen till EBS Las Vegas

EBS Las Vegas

Välkommen till EBS Las Vegas

Bartenderutbildning i Las Vegas

Viva EBS Las Vegas!

Det som händer i Vegas, stannar i VegasUSA_Las_Vegas

Ingen annan stad i världen omfamnar professionell bartending mer än Las Vegas. Med ett gigantsikt utbud av lobbys, VIP områden, high-roller bord, sviter och lyxiga nattklubbar är det ett paradis för bartenders. Folk gillar att göra av med pengar i den här stan, med en grym drink i sin hand.

Det som händer i Vegas…

Dina instruktörer är flerfaldiga vinnare i både flair och mixologi och vet allt som finns att veta om Vegas. Du kommer att ha en galen tid i staden som har allt i nöjesväg samtidigt som du blir en EBS certifierad bartender med den bästa bartenderskolan som finns i världen.

Vegas, the strip, alla shower och såklart alla nattklubbar! Vilken artist du och dina vänner än må ha som favorit så har de ett residenceställe här i Vegas. Avicii, Tiësto, Calvin Harris, Afrojack, Axwell, Carl Cox, Bingo Players, Kaskade, Krewella, Martin Solveig, Oakenfold eller Steve Angello – alla spelar de här. Vegas erbjuder mer än bara fest.
Det finns gått om utomhusaktiviteter i och runt Vegas också: Motorsporter, vattensporter, vandring, cykling och även skidåkning då Mt. Charleston bara ligger en 45-minuters bilresa bort.

Så frågan är inte om din EBS-upplevelse kommer att bli grym, utan HUR grym den kommer att bli! Nascartävlingar, inomhusfallskärmshoppning, ökenracing och naturligtvis de många showerna. Och även om du inte gillar att spela så är kasinona verkligen värda ett besök bara för att se var alla de klassiska filmerna har spelats in.

Tjäna BRA med pengar i Las Vegas

Las Vegas är det där speciella stället i världen där superlyxiga hotell möter det bästa som finns i showbiz. Alla som kommer till Vegas är här för att ha kul och det märks på den generösa drickskulturen: På de mest populära nattklubbarna är det inte ovanligt att gå hem med över 500 $ i dricks på en enda kväll.

Lokalen
Du hittar EBS Las Vegas inom gångavstånd från EBS boendet, vilket är super bekvämt. Renaissance drive är i samma kvarter och du kommer att gå till skolan snabbare än du kan säga “EBS Las Vegas”. Ultra-bekvämt och mindre än en halv mile bort (cirka 650 meter, för alla er européer!).

Svea_webpay_digitalEnkel betalningslösning med Svea WebPay

Varför inte delbetala din EBS kurs månadsvis med Svea WebPay? Du har möjligheten att välja mellan 6 månader räntefritt, 12 månader räntefritt eller 24 månaders delbetalning.

Tillgängliga språk:

Hos EBS Las Vegas kan du ta fyraveckorskursen på följande språk:

  • Engelska
  • Italienska
  • Franska

Se till att du väljer rätt språk när du bokar din kurs. För att kunna ta en kurs oavsett språk bör du vara på en arbetsför nivå– det innebär att du bör kunna diskutera olika ämnen på en enkel nivå och förstå nästan allt som dina kurskamrater och instruktörer säger.

 

Har du en fråga? Vill du ha fler tips?

Hör bara av dig till EBS Care, de hjälper dig.

Bartenderutbildning i Las Vegas Videos

Tyvärr finns det inga kursdatum till denna skola vid denna tidpunkt.

Bartenderutbildning i Las Vegas Students

Det finns inte omdömen om skolan ännu ! Varför inte göra din första ?

More reviews

Bartenderutbildning i Las Vegas Photos

More photos

Bartenderutbildning i Las Vegas Location


Alla våra skolor