STUDENTLIV

Det finns mycket att göra efter skolan i Barcelona, och vi ger dig gärna rekommendationer på aktiviteter, det kan vara shopping, sevärdheter eller uteliv. Vi arrangerar också våra egna aktiviteter för dig som deltar på kursen. De är mycket populära och ett perfekt sätt att lära känna dina klasskamrater. Här är några EBS-aktivteter:

EBS-aktiviteter

De här är några av de aktiviteter som våra elever brukar tycka om att hänga med på efter skoltid. Notera att vissa av dessa inte är inkluderade i kursavgiften då vi vill hålla den så låg som möjligt för våra studenter.

Barsimulation på TOC Hostel

Vi vet hur viktigt praktisk erfarenhet är för att göra dig 100¤ förbered för din bartenderkarriär. Det är därför vi organiserar en barsmilation den tredje fredagen varje kurs på TOC hostel: Vi väljer ut 1-2 studenter per kurs (ENG/FR/IT/ES) som får hoppa in bakom baren och jobba en kväll. Antar du utmaningen?

EBS Pubrunda

Un Mojito, por favor! Vår berömda pubrunda hålls under den första veckan på kursen. Vi hoppar runt på de bästa barerna i Barcelona, det är ett perfekt tillfälle att greppa Barcelonas otroliga nattliv och lära känna de andra studenterna.

Filmkväll

Man kan finna inspiration på de mest udda platserna…. Som på en filmkväll? Ni får välja mellan “Hey Bartender”, en dokumentär om två killar som försöker nå sina drömmar genom bartending eller en av de mes berömda bartenderfilmerna, “Cocktail”. Filmen handlar om Brian Flanagan (Tom Cruise) som flyttar till New York för att slå igenom, för att försörja sig börjar han jobba som bartender och blir en av de bästa.

Avslutningsmiddag

Finns det något bättre sätt att fira sin examen än med en utsökt måltid på den vackra stranden Barceloneta? Detta kommer ske den sista torsdagen på kursen och efter maten går vi tillsammans till en av de största klubbarna i området. Det kommer garanterat att bli en oförglömlig natt!

Costa Caribe Vattenpark - PortAventura nöjespark

Hoppa ombord och ha kul! Under sommaren tar vi en tur till vattenparken Cosa Caribe, så gör dig redo att göra kanonkulan, flyta längs den lata strömmen eller för de mer våghalsiga, kasta sig ut i vattenrutchkanorna! Under vintersäsongen bör du göra dig redo att möta dina farhågor i en nöjesparken PortAventura som är full med bergochdalbanor. Oavsett vart du åker kommer du ha superkul!

Lokala event

När ett lokalt event är på agendan är #EBSBarcelona alltid de första att hänga på! Staden och de närliggande områderna har så mycket att erbjuda, från fotbollsmatcher med FC Barcelona, karnevaler i Sitges, tjurrusningar i Pamplona, tomatfestivalen i Valencia, Barcelona Holi Colour Festival och Sonar musikfestival. Det finns alltid något att göra i Barcelona!

EBS Speciallektion

Den tredje veckan på kursen skakar vi om aktiviteterna! Det är därför vi planerar in en speciallektion: vi går ner till stranden och njuter av den friska havsluften! Vi delar upp oss i grupper och spelar volleyball och tränar på flair. Under kallare dagar har vi en flair battle inomhus, EBS style!

EBS-platser

Välkommen till Barcelona, studera med EBS under dagen och lär känna Barcelona på kvällarna och helgerna.

PARC GUELL

Utsedd till “Patrimony of Mankind” av UNESCO 1984, parken har en fantastisk vy över Barcelona, missa inte denna skönhet.

NOU CAMP

Hemmaarena för ett av världens bästa fotbollslag, och med nästan 100 000 sittplatser, är det här en av de största arenorna i världen. Du får en otrolig utsikt om du får platser nära toppen. Det här är väl värt upplevelsen, även om du inte gillar fotboll.

CASA BATILO

Ett av endast två hus ritade av Gaudi som visas med guidade turer och ger en fantastisk insyn i arkitektens underbara fantasi.

GOTHIC QUARTER

En fantastisk del av Barcelona som man bör utforska, med många små gränder som öppnar upp i vackra torg med affärer och barer, fina gamla byggnader och en fantastisk historia.

LA RAMBLA

En 1,2 kliometer lång allé-handelsgata.

LA PEDRERA

Ytterligare ett av Gaudi utnämnt, världsarv som du kan utforska