BOENDE

Montsio

EBS Barcelona studenter kommer att bo på det nya hostellet Montsio. Du promenerar på under en minut till skolan, så du kan ligga i din säng och bara några minuter senare stå bakom baren, det blir inte bättre än så! Hostellet ligger i Gothic Quarter, ett av de vackraste områden i Barcelona. Upp till 80 studenter kan bo i rum för 2, 4, 6 eller 8 personer; det betyder att du snabbt kommer att få massa nya vänner.

Montsio erbjuder studenterna gratis Wi-Fi och ett stort kök med flera kokplattor så du har lätt att laga mat då du är hungrig. Du kan också ta det lugnt med dina EBS vänner i det gemensamma chill out området där du hittar en stor plattskärms- tv.

LÄGENHET I GRACIA

Lägenheten ligger i området Gracia som är en av de mest unika och kreativa stadsdelarna i staden.Här finns massa coola barer, fantastiska restauranger och otroligt graffiti – det är ett toppenställe att bo på!

Lägenheten består av 4 sovrum och varje rum har plats för max 4 personer. Det finns också en stor terrass där du kan koppla av till kl. 22 på kvällen och boendet städas ordentligt varje vecka.

Lägenheten innehåller:

• Wi-Fi
  • Tvättmaskin
  • Fullt utrustat kök
  • Lakan
  • Kudde
  • En handduk
  • Två badrum

Skolan ligger bara tre tunnelbanestationer från lägenheten. Du hoppar på L3 (grön linje) och inom 7 minuter är du i hjärtat av staden!

* Observera att du inte kan välja vilket boende du bor på.Du tilldelas automatiskt en plats på ett boende.

** Observera också att om du ska gå på kursen 10-dagars Avancerad Bartending bor du på ett annat boende som heter TOC Hostel under hela kursen.

Boende Foton

Boende Plats