EBS Barcelona

Bartenderutbildning i Barcelona

VÄLKOMMEN TILL EBS BARCELONA

Skolan

Skolan ligger i hjärtat av stadens centrum, endast 2 minuter ifrån Plaza Catalunya. Skolan har 25 fullt utrustade bar- och free pour stationer, en live bar, ett flairområde samt ett utrymme för att studera teori. Alla utrymmen är designade så att du skall lära dig så mycket som möjligt under din vistelse, vilket betyder att du kommer att spendera mycket tid bakom baren för att träna på dina nylära bartenderkunskaper. Pricken över i:et är den 200m2 stora terassen med bekväma loungestolar! Spendera alltså tiden mellan lektionerna på terassen och njut av den gassande solen!

Staden

Barcelona har något för alla, inte konstigt att staden är en av de mest populära städerna i Europa! Här hittar du utmärkt shopping, vackra parker, en vacker strand och otaliga ställen för att avnjuta god mat och dryck. Efter att ha promenerat ner för livliga La Rambla, kan du skåda Gaudis mästerverk eller se den vackra utsikten från berget Montjüic.

Efter att solen har gått ner är det dags att bege sig ut i Barcelonas nattliv och besöka några av Europas bästa barer och klubbar. Ifall du vill ta dig ut ur storstaden, kan du också njuta av den vackra landsbyggden, de ståtliga bergen och världsklassiga skidcentrum- Barcelona erbjuder allt!

Människorna i Barcelona är överlag väldigt vänliga, så utöver alla dina nya EBS vänner kommer du också att få en massa andra internationella vänner. Barcelona har en väldigt speciell atmosfär vilket betyder att efter du spenderat en månad här, kommer du aldrig att vilja lämna staden. Flera av våra elever gör just det! De får ett jobb på någon av alla barer eller klubbar och vid sidan om, förbättrar de sina kunskaper i Spanska.

Tillgängliga språk:

Hos EBS Barcelona kan du ta fyraveckorskursen på följande språk:

• Engelska
  • Italienska
  • Franska
  • Tyska

Se till att du väljer rätt språk när du bokar din kurs. För att kunna ta en kurs oavsett språk bör du vara på en arbetsför nivå– det innebär att du bör kunna diskutera olika ämnen på en enkel nivå och förstå nästan allt som dina kurskamrater och instruktörer säger.

Har du en fråga? Vill du ha fler tips?

Hör bara av dig till EBS Care, de hjälper dig.

Bartenderutbildning i Barcelona Videos

Boka Bartenderutbildning i Barcelona

• 13 Aug 2018 - 07 Sep 2018 Limited spaces
  • 10 Sep 2018 - 05 Oct 2018 Limited spaces
  • 08 Oct 2018 - 02 Nov 2018 Available

• 03 Dec 2018 - 21 Dec 2018 Available

• 10 Aug 2018 - 11 Aug 2018 Available
  • 07 Sep 2018 - 08 Sep 2018 Available
  • 05 Oct 2018 - 06 Oct 2018 Available

• 04 Aug 2018 - 05 Aug 2018 Limited spaces

• 30 Jul 2018 - 10 Aug 2018 Limited spaces
  • 22 Oct 2018 - 02 Nov 2018 Fully booked
  • 03 Dec 2018 - 14 Dec 2018 Limited spaces

Bartenderutbildning i Barcelona Students

Det finns inte omdömen om skolan ännu ! Varför inte göra din första ?

More reviews

Bartenderutbildning i Barcelona Photos