STUDENTLIV

Bad Gastein erbjuder ett brett utbud av aktiviteter som du kan roa dig med på fritiden.

EBS Bad Gastein Facebook

EBS-aktiviteter

De här är några av de aktiviteter som våra elever brukar tycka om att hänga med på efter skoltid. Notera att vissa av dessa inte är inkluderade i kursavgiften då vi vill hålla den så låg som möjligt för våra studenter.

Felsentherme Spa

Felsentherme är ett måste, med dess tempererade utomhusbassänger (36 grader), vattenfall, vattenkanor och bastur. Allt vatten kommer direkt från bergets varma källor och förnyas varje dag. Klor behövs inte, så källan är helt miljövänlig.

Slalom och Snowboard

På skidsemester i Bad Gastein får du åtkomst till fem stora berg. Du kan sticka på en expedition till Sportgastein och få hjärtat att slå och adrenalinet att pumpa när du tar dig ner från det breda Dorfgastein. Det finns många bra skidskolor, parker och off-pist-åkning med guider.

Isklättring

Isklättring är en extremsport, men i sällskap av en professionell bergsguide har man inget att frukta. Guiden tar hand om all säkerhet och ger expertinstruktioner till nybörjare. Det säkerställer också att all nödvändig utrusning finns tillgänglig.