EBS Bad Gastein

Välkommen till EBS Bad Gastein

EBS Bad Gastein

Välkommen till EBS Bad Gastein

Bartenderutbildning i Bad Gastein

Välkommen till EBS bartenderutbildning i Bad Gastein

Skolan

Vill du gå vår bartenderutbildning på en snöig destination? Då är #EBSBadGastein det rätta stället att åka till. Kursen ges endast en gång per år precis innan skidsäsongen sätter igång i Alperna. Skynda dig att boka då det endast finns ett begränsat antal platser.

Under kursen kommer MatchStaff anordna ett event på skolan dit managers från nattklubbar och barer i och runt om Bad Gastein, Wagrain och St Johann kommer och kollar in era skills bakom baren. Detta är er chans att visa vad ni går för och förhoppningsvis leder det till att ni får ett jobb efter kursens slut.

Allt hos #EBSBadGastein finns under ett tak. Skolan, boendet och till och med en nattklubb! Det betyder att du tar dig från sängen till skolan med bara ett par steg. När lektionerna är slut för dagen är det bara att ge sig rätt ut i backen och när kvällen kommer är det dags för fest! Och allt detta har du på samma ställe, hur bra?

Staden

Bad Gastein är en välkänd skid- och spaort som ligger i den vackra nationalparken Hohe Tauern i hjärtat av Salzburg provinsen. Bad Gastein Valley har fantastiska backar för skid- och snowboardåkning och det finns gott om stol- och gondolliftar för kunna ta sig till de många backarna. Det spelar ingen roll om du är expert på att åka skidor eller om du är nybörjare, du kommer att älska Bad Gastein oavsett.

Efter en hel dag i backen kan det vara skönt att varva ner i en av de många varma källor som finns i området. Felsentherme Thermal Bath är ett spa som verkligen är värt ett besök. Det ligger bara 5 minuter från skolan och erbjuder många olika behandlingar och har varma utomhuspooler som är öppna året runt.

Dina tidigare spadagar är ingenting jämfört med vad du kommer att uppleva här. Slappna av i naturligt varmt vatten medan du njuter av utsikten av snöklädda bergstoppar.

Staden har verkligen en förtrollande känsla med sina traditionella byggnader, det fantastiska landskapet och det lokala emblemet Bad Gasteins vattenfall. Vattenfallet ligger mitt i staden och består av tre nivåer och är 314 meter högt!

Det är lätt att ta sig till andra delar av Österrike. Med Eurocity och Intercity-tåg tar du dig enkelt till andra österrikiska städer som Wien, Linz, Salzburg och Graz.

Svea_webpay_digitalEnkel betalningslösning med Svea WebPay

Varför inte delbetala din EBS kurs månadsvis med Svea WebPay? Du har möjligheten att välja mellan 6 månader räntefritt, 12 månader räntefritt eller 24 månaders delbetalning.

Tillgängliga språk:

Hos EBS Bad Gastein kan du ta fyraveckorskursen på följande språk:

  • Engelska

Se till att du väljer rätt språk när du bokar din kurs. För att kunna ta en kurs oavsett språk bör du vara på en arbetsför nivå– det innebär att du bör kunna diskutera olika ämnen på en enkel nivå och förstå nästan allt som dina kurskamrater och instruktörer säger.

 

Har du en fråga? Vill du ha fler tips?

Hör bara av dig till EBS Care, de hjälper dig.

Bartenderutbildning i Bad Gastein Videos

Boka Bartenderutbildning i Bad Gastein

Våra 3 nästa kursdatum, eller klicka här för att se med alla kurser och datum.

  • 11 Nov 2019 - 06 Dec 2019 Limited spaces

View all dates

Visa alla kursdatum

Bartenderutbildning i Bad Gastein Students

Det finns inte omdömen om skolan ännu ! Varför inte göra din första ?

More reviews

Bartenderutbildning i Bad Gastein Photos

More photos

Bartenderutbildning i Bad Gastein Location


Alla våra skolor