STUDENTLIV

Amsterdam är en stad som aldrig tråkar ut dig. Under hela kursen kommer vi se, göra och smaka på många coola saker som staden har att erbjuda.

“Mätt per kvadratkilometer har Amsterdam det högsta antalet museum i hela världen. Amsterdams stad har 51 museum”

Aktiviteterna kan variera beroende på kurs och säsong. Här är ett smakprov på vad du kan förvänta dig.

EBS Amsterdam

De här är några av de aktiviteter som våra elever brukar tycka om att hänga med på efter skoltid. Notera att vissa av dessa inte är inkluderade i kursavgiften då vi vill hålla den så låg som möjligt för våra studenter.

Lyxig Barrunda

I Nederländerna finns en del av världens mest kända spritmärken och cocktailbarer. På vår “lyxiga” barrunda kommer vi besöka de bästa barerna i Amsterdam. Door74 (15 på listan av världens 50 bästa barer); Dvars och Feijoa finns alla med på turen.

Boom Chicago Comedy Night

Rolig och lyxig utekväll med dina EBS-klasskamrater? Det fixar vi. Vi kommer ta oss till landets bästa improvisationsshow där EBS Amsterdam-elever har rabatterat pris för sina studenter. Du kommer ha grymt kul!

Beer Pong Madness

Är du en Beer Pong-mästare? Ställ upp på tävling mot dina EBS-klasskamrater! Detta är alltid en av kursens bästa kvällar, så kliv fram och visa din skicklighet. Låt tävlingen börja.

Examensmiddag

Examen innebär att det är dags att fira på EBS sätt! Först tar vi dig till en av stadens bästa restauranger för en fin middag, varpå vi rör oss in i nattlivet för att få en sista minnesvärd natt i Amsterdam tillsammans!

Se gamla stan från vattnet

Bästa sättet att se stadens unika skönhet är från vattnet. Med 165 kanaler, 252 broar och arkitektur som är 400 år gammal, är en kanalskryssning i Amsterdams gamla stadskärna en äkta unik upplevelse. Du kan ta en guidad tur i båt, eller skaffa en trampbåt.

TA DIG FRAM SOM LOKALBORNA

I Amsterdam cyklar alla, eftersom allt är bara en cykeltur bort. Du kan enkelt hyra en cykel på ett av de många uthyrningsställena, utforska staden och massor av kul. Vi ger dig en bra rabatt!

Det är lätt att hyra en cykel på ett av de många uthyrningsställena, vilket gör utforskningen av staden mycket roligare.

KROGRUNDA

Du kommer få chansen att besöka några riktigt bra cocktailbarer. Från krogar till hotellbarer, Amsterdam har allt. Om du verkligen behöver en ventil, häng med på en av våra pubrundor, eller gå ut på en av de många klubbarna som staden har att erbjuda.

HEINEKEN-UPPLEVELSEN

När du säger Amsterdam, säger du Heineken. Det här lokala ölet växte upp och blev ett av världens största varumärken.

Heineken formade om sitt gamla bryggeri, där de bryggde sitt öl i hundratalsår, till en sensationell interaktiv guidad tur genom Heinekens värld.

DESTILLERIER

Holländarna är experter på att brygga öl och på att distillera spritsorter. Vi tar dig med till ett lokalt destilleri där vi kommer gå igenom destilleringsprocessen av de olika spritsorterna.

Vi smakar givetvis på slutprodukten.

BESÖK ETT AV MÅNGA MUSEUM

Amsterdam erbjuder över 50 museum.

Van Gogh, Stedelijk-muséet, Rijks-muséet, Anne Franks hus och mycket mer. Om inte konst och historia är din grej? Vad sägs  om att besöka Madame Tussauds, tortyrmuséet eller Amsterdams fängelsehålor, istället?