Surf’s up med EBS Sydney

4th November 2014
Surf’s up med EBS Sydney

Även om det är högt tempo och mycket plugg så finns det alltid tid för andra äventyr medan du går kursen. För att orka med teori, flair, och all annan barträning under fyra veckor är det viktigt att komma ut från skolan och hitta på andra saker ibland. På EBS Syndey anordnar vi grymma utflykter och vad passar bättre än surfing när du är i Australien?

Dagens crew

För den som inte vet det så är surfing inte någon barnlek. Det gäller att besitta både tajming, balans och kunskap om hur du ska tackla vågorna. Detta är svårt om man inte har någon som lär än den rätta tekniken. Man skulle kunna säga att det är som att lära sig att cykla i en rulltrappa. Så för att underlätta för er så ser vi såklart till att ha erfarna instruktörer med oss.

Dagen börjar med att vi hämtar upp alla studenter utanför EBS lokaler i en cool oldschool surfbuss med skön musik pumpandes genom högtalarna. Det tar mindre än en timme att köra till stranden där grabbarna från ”Waves Surf School” ger en lektion i hur man surfar. Det gäller att lyssna noga då surfing är bra mycket svårare än det ser ut, så killarnas råd är värdefulla.

Det här är “Waves Surf School”

När lektionen är över är det dags att kasta sig ut i vattnet för att möta de första vågorna! Vi kör på i havet tills den traditionella barbiequuen eller ”Barbie” som australienaserna säger, öppnar. Då äter man goda hot dogs och hamburgare, grillade grönsaker och massa färsk frukt. Självklart kilar det ner en iskall öl eller två också. Eftersom det suger att surfa med magen full av mat spenderas nästa timme med att bara slappa på stranden tills alla är sugna på att ge sig ut i vattnet igen.

Har du inte provat detta tidigare så har du ingen aning om vad du missat

Surfing är en livsstil och är en sådan upplevelse som kan förändra ditt liv. Precis så känner vi även att en kurs på EBS är. Det är något som kommer förändra och ta ditt liv i en annan riktning. Studenterna som tar examen från kursen reser och jobbar utomlands mer än sina jämnåriga vänner. De är nyfikna på hela världen och upptäcker gärna nya spännande platser. Vi på EBS är stolta över att få vara startskottet på så många unga människors livsresor.
Läs mer om hur EBS kan förändra ditt liv

När solen börjar gå ner är det dags att bege sig hemåt. Trötta efter all surfing och mätta av all fantastisk mat njuter vi av den vackra solnedgången från bussen. Väljer du att gå kursen på i EBS Sydney är denna aktivitet ett måste. Dagen på stranden är mycket uppskattad av våra elever och är ett perfekt sätt att få uppleva det avslappnade ”Ozzylivet”. Förutom denna utflykt så kan alla studenter hänga med till världens största iMax biograf, och för den partysugne finns det en galen partybuss som går genom hela centrala Sydney. Två andra grymma aktiviteter ni inte vill missa under er tid på EBS Sydney.

Istället för att dejta en bartender

bli en själv! Beställ en gratis broschyr och skaffa dig en EBS Certifiering

Gratis broschyr