Skiktade shots hos EBS Amsterdam och allt om holländsk bartending

10th February 2015
Skiktade shots hos EBS Amsterdam och allt om holländsk bartending

För inte så länge sedan var våra två vinnare av tävlingen Ticket To The World, Skye och Jesper, i Amsterdam. För er som är nya till konceptet kan vi berätta att vi skickat två av våra examinerade EBS studenter från Kos på ett äventyr runt jorden där de ska arbeta som bartenders i några av världens häftigaste städer. Läs mer om Ticket To The World här.

Dvars innan branden

Från början var det meningen att våra två vinnare skulle jobba ett par dagar bakom baren på Dvars, ett ställe mitt i centrala Amsterdam. Men bara dagar innan deras ankomst till staden brann hela stället ner, vilket gjorde att Skye och Jesper stod utan jobb.

Lyckligtvis levererade MatchStaff.com som vanligt. Den resterande tiden spenderades bland annat hos EBS Amsterdam där det hölls en workshop om skitade shots och vidare blev det en utflykt till, jaa ni får se själva i dokumentären ovan.

Skulle du vilja resa runt i världen och arbeta på samma gång också? Är du intresserad av att bli en internationell cocktailbartender? Beställa en gratis broschyr nu, den kommer att kunna svara på några av dina frågor.

Få en gratis broschyr här:

  • Kolla in alla våra destinationer
  • Se hur skolorna ser ut
  • Se vad en utbildning hos EBS innebär

Få en gratis broschyr här!