Layered shots at EBS Amsterdam and Dutch bartending

23rd June 2015
Layered shots at EBS Amsterdam and Dutch bartending

Skye och Jesper, våra vinnare i tävlingen “Ticket To The World” var i Amsterdam för inte så länge sedan. Om du är inte vet vad konceptet ”Ticket To The World” är så kan vi berätta att vi skickade två unga EBS studenter från EBS Kos, runt om i hela världen för att uppleva den internationella bartending livsstilen i en mängd olika coola barer och nattklubbar. Kolla in tävlingen här om du vill veta mer.

Dvars innan branden

Ursprungligen skulle våra två vinnare jobba på Dvars i ett par dagar, ett ställe mitt i centrala Amsterdam. Men bara dagar före ankomsten till platsen brann hela stället ner totalt. Vad skulle Skye och Jesper göra nu?

Lyckligtvis kunde MatchStaff.com leverera som vanligt, och den återstående tiden i Amsterdam spenderades på EBS Amsterdam där det hölls en workshop om shots, samt en resa till, ja, se själv i dokumentären ovan.

Vill du också resa runt i världen och arbeta på samma gång? Är du intresserad av att bli en internationell bartender? Beställ din gratis broschyr nu och få svar på alla dina frågor.

Få din gratis broschyr nu:

  • Kolla in alla våra EBS destinationer
  • Se hur våra skolor ser ut
  • Upptäck vad en bartenderkurs med EBS egentligen innebär

Gratis broschyr!