En ny EBS bartenderkurs startar i Paris!

30th April 2015
En ny EBS bartenderkurs startar i Paris!

Det ger oss stor glädje att meddela att vi nu öppnar European Bartender School i kärlekens stad, Paris. Våra dörrar är officiellt öppna och vi är redo att boka in dig på denna livsförändrande kurs. Vår första kurs startar den 22 juni så packa väskan och bege dig till en av världens modehuvudstäder. Förbered dig på kontinentala frukostar under Eiffeltornet, promenader runt Picasso-museet eller shoppa längs med Champs-Élysées.

European Bartender School kommer ge dig det självförtroende, erfarenhet och den kompetens du behöver för att bli en grym bartender. Oavsett om du väljer att dela din nyförvärvade mixologikunskap med den fantastiska staden eller ta dina kunskaper och ge dig ut i världen, kommer EBS hjälpa dig att hitta arbete vart du än åker med hjälp av vårt team på MatchStaff.com

Det har funnits en stor efterfrågan att ha kursen på franska, så vi kan nu erbjuda er två alternativ. Du kan antingen gå kursen på franska eller engelska! Ett perfekt tillfälle att lära sig ett nytt språk eller öva upp engelskan. Valet är ditt.

Vår fyra veckorskurs kommer får ofta besök av globalt kända bartenders för att ge exklusiva seminarier. Dessutom kommer vi göra outflykter till några av de bästa barerna i världen, inklusive: Candelaria, Little Red Door och Sherry Butt! Det bästa av Paris!

Vår specialbyggda skola har ett kök, chillområde, barstationer, studieområde, jaa allt det du behöver, har #EBSParis! Skolan ligger bara 30 minuter från det sköna vandrarhemmet Generator . Teamet på Generator är goda vänner till oss och vi har haft ett nära samarbete med dem i flera år, vilket innebär att du kommer att vara mer än välkommen hos dem och de förstår vad du går igenom! Vandrarhemmet i sig är ljust, rent och ståtar med några fantastiska vyer över Paris. Se själv!

Packa dina väskor så ses vi snart!

Vad väntar du på?

Bli en EBS-certifierad bartender i hjärtat av Europa

Boka nu!