EBS Officiella cocktailapp har släppts!

29th February 2016
EBS Officiella cocktailapp har släppts!

Om vi ska vara ärliga behöver alla lite extra hjälp med att memorera fakta ibland och när det kommer till EBS fyra veckor långa bartenderkurs behöver du memorera över 80 cocktails. “Hur ska jag klara det?” undrar du…

Här på European Bartender School har vi kommit fram till den ultimata lösningen för alla våra studenter så att de kan öva in alla cocktials i minnet! EBS presenterar nu stolt den officiella EBS cocktailappen för IOS och Android. Appen har över 80 coctails i minneskortsform som gör det lättare än någonsin att öva på dina cocktails.

02-app-image

I den moderna värld vi lever i blir allt mer mobilt, kompakt och lättillgängligt att använda. Appar spelar så stor roll i samhället så att deras populäritet är oklanderlig. EBS vill därför hjälpa sina studenter genom att ge all cocktailinfo en en lättmanövrerad app som gör pluggandet lättare, smidigare och roligare!

Har du tänk på hur ju mer du har med dig din telefon, desto mer frestad är du att spela en till omgång Candy Crush eller skicka några extra snapchats? När du alltid har med dig appen är övar du mer och utvecklas snabbare!

Cocktailappen har en funktion där du förhör dig själv, vilket gör att du ser din egen utveckling och lär dig från dina misstag. Samla dina EBS vänner och testa era kunskaper tillsammans för att få ett ännu roligare sätt att plugga på!

04-graduating

European Bartender School är den största och mest proffesionella bartenderskolan i hela världen. Vi är passionerade och seriösa med våra kurser och vi vill försäkra oss om att alla studenter får den bästa möjliga utbildningen. Cocktailappen är ett till sätt att försäkra oss om att våra elever får så mycket som möjligt av sin EBS kurs och går ut med bra betyg.

Skriv “EBS Cocktials” i Google play store och ladda ner appen idag.

LADDA NER I PLAYSTORE

Sök “EBS Cocktails” i Itunes store och ladda ner appen idag