Att arbeta bakom baren på ett av världens bästa hotell

12th August 2017

Det har alltid varit Philips mål att jobba i en bar i USA. Han lämnade sitt hem i Schweiz för att läsa bartenderkursen med EBS i USA och fick jobb i en av världens bästa barer.

Läs hur Philip lyckades få en sådan prestigefylld position och se hur han spenderar sina dagar i South Beach, Miami.

STÅ UT BLAND KONKURRENTERNA

Konkurrensen om att få jobb i en välkänd bar är hård, och det gäller inte minst i Miami.

Barer och klubbar måste hela tiden ligga i framkant för att dra publik, och de vill ha den bästa personalen bakom baren.

Philip förstod att han inte bara kunde förlita sig på sina nya bartenderkunskaper för att få det perfekta barjobbet i Miami. Därför såg han till att skaffa så många branschkontakter som han kunde under hans internationella bartenderkurs med EBS.

ATT ARBETA BAKOM BAREN PÅ SETAI

Philip arbetar nu i baren på ett 5-stjärnigt hotell, The Setai. Det är ett av de mest lyxiga, ikoniska och storslagna hotellen i hela Miami. Philip har verkligen lyckats.

Det var en kombination av hans nyvunna bartenderkunskaper, kontakter inom branschen och en nypa tur som gjorde det möjligt för Philip att få sitt drömjobbb.

Vill du bli bartender och utveckla ett nätverk inom branschen? Kolla in vår bartenderkurs

LIVET I SOUTH BEACH

Innan han fick jobbet på The Setai tyckte Philip att livet i Miami var lite utmanande, då han bodde utanför staden och delade en lägenhet med andra människor.

Men hans nya tjänst gjorde det möjligt för honom att skaffa sitt eget ställe vid stranden och leva den ultimata Miami-livsstilen.

PASSION FÖR ATT LYCKAS   

Philips entusiasm och passion för bartenderbranschen är uppenbar. Han lever och andas en resande bartenderns livsstil.

Han spenderar nu sin fritid med att flaira på Miamis South Beach eller genom att kolla in den fantastiska barscenen som staden har att erbjuda.

Oavsett var du är i staden kommer du hitta en fantastisk blandning av uteserveringar, pubar och flotta cocktailbarer. Det är det som gör Miami till en utmärkt bartenderstad, och det är också en av anledningarna till att vi har vår egen bartenderskola i staden, EBS Miami.

Philips engagemang och beslutsamhet att bli bättre på att flaira och lära sig mer om bartending på fritiden är ett exempel på vad som krävs för att bli en exceptionell bartender.

Bli en fantastisk bartender precis som Philip med vår internationella bartenderkursBecome an awesome bartender like Philip with our International Bartender Course