EBS INSTRUKTÖRER

En kurs är ingeting utan en duktig instruktör. Så för att kunna försäkra dig om ett utbildningsprogram av hög standard behöver våra instruktörer möta flera olika krav. För de första, är kommunikation extremt viktigt, alla instruktörer kan prata alla språk de utbildar inom. Instruktörerna är karismatiska och motiverande förebilder som vet hur de förmedlar sin kunskap vidare.

UTBILDNINGSKRAV

Utöver att de har genomfört en 4 veckor lång kurs hos EBS har alla instruktörer minst 3 års relevant erfarenhet av branschen. De har alla genomfört vår interna instruktörsutbildning och medverkar alla vid vårt årliga konvent för att vara uppdaterade om det allra senaste.

Det årliga instruktörskonventet hålls av EBS utbildningsutskott. Utbildningsskottet är tungviktare inom industrin, de designar och uppdaterar allt utbildningsmaterial så att det är av hög relevans för både eleverna som utbildas och för framtida arbetsgivare som får anställda som är utbildade till perfektion.

Ladda ner en gratis broshyr

Titta igenom vår kursguide och lär dig mer om EBS, längden på kurser och alla olika ämnen som täcks( och vilka möjligheter du har efter din kurs!)

Ladda ner