EBS barjobb

Vad är EBS MatchStaff?

Din resa med EBS är inte över bara för att kursen är det! MatchStaff är en digital plattform där alla de bästa jobben runt om i världen finns samlade för alla som gått EBS. När du har klarat antingen 4-veckorskursen eller 10-dagarskursen så får du tillgång till EBS Matchstaff.com.

Här hittar du alla typer av barjobb. Allt från något som passar dig som letar efter ditt första bartenderjobb till mer avancerade tjänster för dig som jobbat ett tag inom servicebranschen.

Hur fungerar det?

Att använda sig av MatchStaff är det perfekta sättet att börja sin bartenderkarriär. Så fort du har klarat kursen får du ett mail med din privata login. Nu är det bara att skriva ditt CV och börja söka dina drömjobb!

Med 26 skolor över hela världen har vi kunnat bygga ett globalt nätverk inom hospitality branschen. Detta innebär att du kan söka jobb vart som helst i världen efter att du tagit examen med EBS!

 

EBS har bra kontakter överallt runt om i världen så det spelar ingen roll om du vill stanna hemma eller åka utomlands, vi hjälper till med arbete oavsett vart du vill vara.

Ladda ner vår kursguide gratis

För att kunna söka de här jobben måste du ha gått antingen vår 4-veckorskurs internationella kurs eller vår 10-dagars avancerade kurs. Ladda ner vår broschyr gratis för mer information.

Ladda ner

För att se alla jobb, besök EBS MatchStaff.