#EBSGradClub

Europeiska Bartednerskolans #EBSGradClub

Att vara den enda barskolan med ett res- och studerakoncept visar våra studenter dig se hur du lever ditt drömliv med EBS

Sedan vi öppnade våra dörrar 1999 har Europeiska Bartenderskolan sett över 60.000 studenter tagit examen och gå vidare till att leva sitt drömliv som bartenders. Våra studenter utstrålar EBS filosofi hard work, spirit & soul och bär det med sig in i sina karriärer som framgångsrika bartenders.

För att fira våra studenters entusiasm och framgång ville vi dela med oss av några av våra mest inspirerande akademiker som tar världen med storm, en cocktail i taget!

Introducerar #EBSGradClub

Frida

Då Frida hittade en EBS flairvideo online inspirerades hon direkt och ville bli en bartender så hon kunde resa runt världen.

Frida satte sig på ett plan mot #EBSSydney med hopp om att lära sig allting hon skulle behöva för att kunna leva sin dröm fullt ut.

Efter att ha arbetat en säsong i Sydney återvände Frida hem. Tre veckor senare reste hon till #EBSMallorca och bestämde sig för att inte årvända hem, hon satte eld på sin flygbiljett hem och stannade på Mallorca över sommaren.

Bli inte förvånad ifall du stöter på Frida bakom baren och en imponerad skara av gäster, hon har inga planer på att sluta upptäcka världen!

Nicolas

Inspirerad av YouTube-videor fann Nicolas en värld av bartending som kallade och flög från Norge till #EBSBarcelona där han fick öva ytterligare på sin spanska och förälskade sig i bartendingindustrin.

Som finalist i Ticket To The World fann sig Nicola återigen uppleva den bäsa månaden i livet på nytt med #EBSKos. Sedan hans första exponering för EBS livsstilen 2012 har Nicolas blivit hooked och befinner sig nu på andra sidan av världen med #EBSSydney och arbetar som eventkoordinator.

Sara

Med en bartending bakgrund i Frankrike fann sig Sara hungrig att lära sig mer. Efter några snabba klick och en pratstund med EBS CARE upptäckte hon #EBSLondon. London visat sig vara hennes kall efter att hon hittat ett jobb bakom en bar på bara tre korta dagar! Mitt i världens cocktailhuvudstad som denna unga bartender nu kallar sitt hem.

Fred

Efter en galen månad med studerande och festande med #EBSKos befann sig Fred beroende av EBS livsstilen. Lockad av ölivet fick Fred anställning på Kyttaro nattklubb på Kos. Sedan hans kurs är Fred fortfarande starkt involverad i #EBSKos skolans event team och hänför nuvarande studenter med sina cocktailkunskaper.

Josefine

Biten av en stark reslust var inte Josefine svår att övertyga när hennes vänner föreslog att de skulle studera vid #EBSPhuket. Efter examen stannade Josefine och med nyfunna vänner reste runt i Thailand. Under denna tid träffade hon sin bästa vän för livet. Tillsammans följde de sin dröm att bli bartenders i Melbourne, Australien. Så småningom återvände till Sverige, Josefine fann sig längta efter att återvända till Australien. Nu är hon äntligen tillbaka i Melbourne för att studera events samtidigt som hon använder sin passion för bartending för att finansiera hennes nya liv.

Jesper

Efter att ha inspirerats av sin internationella 4-veckorskurs med #EBSBarcelona var Jesper dragen tillbaka till staden där bartenderresan började. Efter att ha kastat ett öga på en av våra många grymma tävlingar vi kör på Facebook ansökte Jesper till Ticket To The World med EBS. Ett ögonblick senare befann sig Jesper i topp 10 Flairers med #EBSKos kämpande för sin vinst. Det följande året av hans liv var en virvelvind av erfarenhet runt om i världen för att besöka alla EBS skolor och många berömda barer. Jesper imponerar nu på kunder med sin barfärdigheter i Stockholm.

Anslut dig till oss!

Kom på rätt spår till att leva din drömlivsstil med vår 4-veckorskurs idag.

Boka nu