Partners och uttalanden

Skapa 7.000 brand ambassadors varje år!

EBS är verksam på fyra olika kontinenter och är den största bartenderinstitutionen i världen. Det innebär att EBS-certifierade studenter arbetar på exklusiva ställen på era marknader och ett samarbete med EBS skapar över 7.000 brand ambassadors årligen.

Bli en del av EBS kursmaterial

EBS undervisar ur ett exklusivt 250-sidigt kompendium som berättar historian om bartenderyrket, verktyg, tekniker, ett stort antal recept och ett omfattande avsnitt om våra partners, deras signaturdrinkar och en förteckning över deras utvalda cocktails.

Under en 4 veckor lång läroplan som skapats av några av de bästa bartendrarna i världen, lär sig EBS studenter allt om produkten, dess egenskaper och historia. Vi rekommenderar även våra partners att anordna fabriksbesök eller seminarier så förhållandet mellan produkten och våra studenter blir ännu starkare.

“Att arbeta med European Bartender School sätter oss i en position där vi kan låta nästa generation av bartenders uppleva hur bra en produkt från Tullamore är, både för blandning eller att avnjuta ett glas straight!”

Product Manager Tullamore D.E.W.

Produktträning av de allra bästa

Oavsett om du behöver regelbundna produktutbildningar för din personal eller om du vill ha en underhållande presentation på drinkar som är informativ, så erhåller vi på European Bartender School bartenderinstruktörer som kommer att göra ditt evenemang till en succé.

“Våra produkter är till för att blandas, så vi är väldigt nöjda med vårt samarbete som låter oss presentera vår sprit och likörer till de personerna vi verkligen vill träffa: blivande cocktailbartenders. Och EBS är den största skolan som finns.”

Product Manager DeKuyper

Som världens ledande bartenderskola har EBS starka band med etablerade branschjättar som Coca Cola, William Grants, DeKuyper Rémy Martin och andra kända varumärken som anges nedan.

Coca-Cola

REMY-MARTIN