17 ANLEDNINGAR ATT VÄLJA EBS

Man får inte titeln “The World’s Leading Bartender School” utan en anledning

Det har krävts mycket “hard work, spirit and soul” (och några spillda mojitos längs vägen), för oss att bli världens största bartenderskola. Nu har vi 25 skolor och ett fantastiskt rykte världen över. Här är 17 anledningar till varför vi är världens ledande bartenderskola och hur vi ger det lilla extra för att vara bäst i branschen, och rätt skola för dig.

Världens mest utvecklade bartenderutbildning

Vi tror på att övning ger färdighet och att nå perfektion tar tid. Det är därför vi erbjuder en av de mest omfattande kurserna i branschen. Vår kurs ger dig 120-timmars instruktörsledd tid och gott om fritid att plugga tillsammans med dina kurskamrater.

Det enda världskända certifikatet

EBS kurser har ett välförtjänat gott rykte bland globala spritmärken, barer och resorter över hela världen är därför angelägna om att arbeta med studenter från EBS. Att vara certifierad av EBS ger dig ett stort försprång på arbetsmarknaden.

100% garanterad jobbassistans med MatchStaff.com

MatchStaff.com är världens största jobbdatabas som är skapad exklusivt för studenter som har gått EBS. Vi tycker att du förtjänar den livsstil du har pluggat hårt för och vi jobbar 100% för att hjälpa dig att nå dina mål.

Utbildningsgaranti

EBS är den enda barskolan som har utbildningsgaranti. Det innebär att du kan gå om kursen flera gånger utan kostnad tills du blir godkänd. Vi vill att alla våra studenter ska nå toppen!

Skapad av några av världens bästa bartenders

Bara de bästa av världens bartendrars handplockas ut och är med och utvecklar EBS kursplan. Under det senaste decenniet har vi samlat ihop ett starkt team med några av de största talangerna i världen.

Lär ut viktiga livserfarenheter

EBS vill inte bara ge dig bartenderkunskaper utan vill också lära dig andra viktiga livserfarenheter som är bra att ha med sig genom livet.

Res runt i världen och tjäna pengar samtidigt

Att vara bartender är det enklaste sättet att resa runt i världen. Bartenders behövs alltid över hela jordklotet och vi har ett dedikerat team på MatchStaff.com som hjälper dig att hitta det jobbet du vill ha, oavsett vart.

50,000 studenter och 16 år i branschen

Det är många studenter under många år i branschen och alla elever har lämnat kursen nöjda och glada med kunskaper de har nytta av i hela livet.

The best instructors in the industry

Tillsammans har EBS instruktörer över 200 internationella bartendertitlar, och vissa av dem kan till och med kalla sig världsmästare. Våra instruktörer går igenom en tuff utbildning och de har inte bara en massa år bakom baren, de har också blivit tränade av några av branschens tungviktare under vår årliga instructor academy. .

Världens största bartenderskola med många destinationer

Med över 24 destinationer är det inte så konstigt att vi är världens största bartenderskola. Från kalla och snöiga skidorter, till tropiska paradis och storstäder, vi har några av världens mest populära destinationer.

Full service support med EBS Care

Vårt EBS Care team pratar 25 olika språk och finns till för att hjälpa dig med vad som helst när som helst. Före, under och efter kursen.

Support från de största spritvarumärkena i världen

Vi har blivit globalt erkända för vårt nytänkande sätt att lära ut och för att våra studenter är så nöjda. Detta har lett till att vi är uppbackade av några av världens största spritmärken.

Det mest avancerade barmanualen på marknaden

Vi har ett gäng extraordinära bartenders som har samlat all sin kunskap i ett enda kompendium för att lära dig allt de kan. Det är ett av de mest informativa bartenderkompendium som någonsin har gjorts.

Global konsekvens

För att se till att utbildningsnivån är lika hög på alla destinationer runt om i världen så har vi ett antal area manegers som åker runt till alla skolor och ser till att kursen håller läroplanens standard.

Kurser på det inhemska språket

Eftersom vi är en global skola försöker vi hålla kurserna på så många språk som möjligt och kan erbjuda dem på det inhemska språket på nästa alla våra destinationer.

Flexibla bokningar och avbokningsskydd

Vi vet att livet som världsresenär är rätt svårt att planera. Därför har vi flexibla bokningar och avbeställningsskydd för att se till att du skyddas om något oförberett skulle hända.

Otroliga möjligheter med Club Med

När vi säger otroliga menar vi det! Club Med är ledande inom hotell och lyxiga semesterorter, och nu vill de anställa EBS studenter. Nu får även du möjlighetn att jobba på någon av deras fantastiska destinationer.

Ladda ner vårt info Paket GRATIS

Bli en bartender

Find out more about our programs, destinations and prices. Kursbroschyr!

EBS INTRODUKTIONSVIDEO

Se EBS Introduktionsvideo för att få en bra överblick över EBS, skolorna och utbildningen.

Se alla våra videor.

EBS INFORMATIONSPAKET

Ladda ner vårt info Paket GRATIS och få:

• Våra senaste rabatter och erbjudanden.
  • En kursguide med allt du behöver veta om EBS.
  • Personliga råd och Hjälp att hitta jobb efter kursen

EBS Partners

Våra nära samarbeten med flera av branschens mest respekterade varumärken säkerställer en konstant utveckling samt ger åtskilliga karriärsmöjlijgheter för våra elever. (Se mer info på vår partnersida).

Boka nu!

Se våra kursdatum, platser, priser och boka säkert nu.

Boka nu!