10 anledningar att välja EBS

En EBS-kurs är den perfekta blandningen mellan en bartenderutbildning av hög standard och en oförglömlig social upplevelse. Vi har samlat 10 anledningar till varför vi är rätt skola för dig.

1. Gå världens mest utvecklade bartenderkurs

Vi erbjuder den mest omfattande professionella bartenderkursen i branschen. På vår internationella bartenderkurs får du 100 timmar instruktörsledd utbildning och övar bakom riktiga barstationer vare dag.

2. Välj från världens största utbud av globala bartenderskolor

Med fler än 25 skolor jorden runt är vi världens största bartenderskola. Våra skolor finns i tropiska strandparadis, storstäder och till och med en iskall skidort.

3. Få 100 % garanterad jobbassistans genom EBS MatchStaff

EBS MatchStaff är vår plattform för jobbassistans. Den är gratis och exklusiv för EBS-studenter. Efter din EBS-kurs har du möjlighet att söka jobb på otroliga ställen världen runt.

4. Dela upp din betalning i 3 avbetalningar

Säkra din plats på kursen nu och betala för den i 3 enkla avbetalningar. Att investera i din framtid har aldrig varit så enkelt och prisvärt.

Din framgångsrika bartenderkarriär börjar här

• 100 timmar instruktörsledd utbildning
  • Gå kursen på 3 eller 4 veckor
  • Gratis jobbassistans genom EBS MatchStaff

Boka nu

5. Ta examen med ett internationellt erkänt certifikat

Som EBS-student hamnar du automatiskt steget före konkurrenterna. Barer och spritmärken världen över vet att vår utbildning håller hög standard och vill anställa EBS-studenter.

6. Res och jobba efter kursen

Som EBS-bartender kan du resa och jobba jorden runt. Du kommer att kunna finansiera dina resor under år framöver tack vare dina nya kunskaper. Kom igång genom att välja var din resa ska börja.

7. Gå kursen på svenska

På våra internationella bartenderskolor finns det många språk att välja mellan. Kontakta en av våra internationella kursrådgivare om du är intresserad av att gå kursen på svenska.

8. Lev livet utan bekymmer med vår utbildningsgaranti och avbokningsskydd

Vårt avbokningsskydd ger dig möjlighet att ändra dina kursdatum och destination, eller få en återbetalning på grund av oförutsedda omständigheter. Genom EBS har du även möjlighet att köpa en utbildningsgaranti. Tänk på det som en back up-plan om du blir nervös under examensproven! Fråga vår support om mer detaljerad information gällande dessa riktlinjer.

9. Tro på oss – det gör världens största spritmärken

De största namnen i branschen stödjer EBS tack vare vår internationellt erkända utbildning och våra nöjda studenter.

10. Gör som 50 000 tidigare studenter

Precis som alla andra studenter kommer du att lämna EBS med professionella bartendingkunskaper, värdefulla minnen och internationella vänner för livet.

Redo för en unik upplevelse?

Allt börjar med vår internationella bartenderkurs

Boka nu