2 dagars working flair

”Det är flairbartending när den är som bäst och det kommer lämna dig mållös!”Brian Texmo, EBS Las Vegas

Utforska din 2-dagarskurs i Working Flair

Den 2 dagar långa kursen i Working Flair är den mest avancerade och unika flairutbildningen i världen. Under 2-dagarskursen i Working Flair kommer du att lära dig hur du imponerar på dina gäster med över 70 magiska flairtrix samtidigt som du bibehåller kvalitet och högt tempo i cocktailskapandet.

Vad kursen kommer lära dig

Kursen kommer lära dig hur du bygger drinkar samtidigt som som du utför tricks med servetter, glas, is, garnityr och mutlipla flaskor. Utöver det kommer du får lära dig fler än 10 imponerande pours som kommer addera extra stil när du lagar dina cocktails. Du kommer få lära dig dessa tricks av världens bästa bartenders som utövar flair, som även försäkrar dig om att du lär dig att utföra dem på rätt sätt på 2 dagar.

Hur kommer det förbättra mitt jobb?

2-dagarskursen i Working Flair fokuserar även på kundservice och interaktion med gäster i samspel med flair. Dessa unika kundservicetekniker skapar en upplevelse av första klass som dina gäster bara kan få hos dig. Genom att bjuda dina kunder på det där lilla extra kommer du att tjäna mer pengar än någonsin när du jobbar bakom baren. Att ta examen från 2-dagarskursen i Working Flair betyder att du kan lägga till ytterligare en ovärderlig kvalifikation på ditt CV.

3 anledningar till att boka nu

1. Lär dig nya unika flairkunskaper som du inte kan få någon annanstans
  2. Lär dig över 70 moves i working flair på bara två dagar
  3. Lär dig speciella tekniker för att imponera på dina kunder och få ett garanterat lyft i dricksen
Mer information Boka Nu

Supported by the biggest spirit brands in the industry

A lot of the best spirit brands in the industry have recognised us as the world’s leading bartender school, due to our standard of excellence we instil within our students. We therefore have the backing of some of the biggest names in the industry, which means you will not only receive world-class training but will be dealing with world-class ingredients too.

EBS Brands

Kursplaner - 2 dagars working flair

Grundläggande working flair moves

• 4 varianter av servettkast
  • 4 varianter av flair kast med en muddlare
  • 5 olika flairrörelser med barsked
  • 4 varianter av garnityrtrick
  • 3 Varianter av red bull tricks
  • Grundläggande multipours, lär dig hur du hller upp till tio shots åt gången
  • Grundläggande Martini glas trick
  • 5 varianter på att öppna ölflaskor
  • 3 varianter av sugrörs snurrningar

01 Basic Working Flair Moves 580x240

Shaker konster

• 3 varianter av kast med shaker
  • 2 varianter av shaker rullningar
  • 3 varianter av shaker combos
  • Isskopa och shaker kombo
  • Shaker och sil kombo
  • Shaker kast bakom ryggen

02-Shaker-Moves-580x240

Is flair

• 3 varianter av grundläggnade kast

03 Ice Flair 580x240

Kast med flaska

• Halv kast med flaska samt greppförändring
  • Flaskrullning bakom ryggen
  • 5 varianter av att balansera en flaska
  • Kast från ena handen till andra framför kroppen

04-One-bottle-Moves

Rörelser med dubbla verktyg

• 4 varianter på flaskryck
  • 2 store and pour greppbyten med byte runt huvudet
  • Flask och shaker byten
  • Häll och svepa med byten

05-Two-Object-Moves

Moves med trippla verktyg

• 2 varianter av kast med dubbla shakers och en flaska

06-Three-Object-Moves

Pour moves

• Korsade händer och pours med full rörlighet
  • Pours som påbörjas vid hög höjd
  • 3 varianter av flaskbyten med pour
  • Kast och fång som leder till pours
  • Jigger och flaskrullningar
  • Flaskrullningar med pour
  • Flask och shaker pour med en hand

07 Pour Moves 580x240

Vi är supportade av de största spritmärkena i branschen

Många av de absolut största spritmärkena i branschen tycker att vi är den bästa barskolan i världen då våra elevers kunskaper håller så pass hög standard. Det gör att vi är uppbackade av några av de bästa spritmärkena som finns, vilket innebär att du inte bara komma få den bästa barträningen utan du kommer också att få jobba med de bästa ingredienserna.

Få ditt eget exemplar av vår broschyr gratis!

Broschyren behandlar allting du behöver veta om din 2- dagars workingflair kurs. Klicka nedan för att läsa din broschyr online och ta ditt första steg mot att bli en flairmästare med över 70 flairrörelser i bagaget!

Sök i listan genom att skriva in första bokstäverna i ditt land, eller välj genom att ange din landskod.

EBS CARE

EBS är den enda barskolan i världen som erbjuder en förstklassig service av våra supportarbetare, som finns redo för att svara på alla frågor du kan tänkas ha. Du kommer vara in kontakt med teamet innan, under och efter din kurs. Lär känna personerna som kommer ändra ditt liv, redan idag.

Bekanta dig med EBS CARE

Varför EBS

Det finns många anledningar till att EBS skiljer sig från mängden av de barskolor som finns idag, en av dem är rekryteringssiten Matchstaff.com. Matchstaff är världen största jobbportal som för bartenders som designats exklusivt för EBS studenter. Vi anser att du förtjänar den livsstil du pluggat hårt för och vi vill hjälpa dig uppnå den. Hitta det som lockar dig mest hos EBS nu!

LIVET PÅ EBS

Vill du veta mer om livet på EBS? Kolla in våra senaste bloggar, skolnyheter och branschinfo här.

EBS social network

Följ oss på sociala medier och håll dig uppdaterad om allt som gäller våra studenter och livet på barskolan!