Våra Kurser

4 Veckors internationell bartenderkurs

Vår 4 veckors bartenderkurs riktar sig till både nybörjare och yrkesverksamma bartenders som vill utbilda sig till experter inom området. Kursen har redan rullat i 16 år och är välkänd som värdens bästa bartenderkurs!

2 dagars mixologi

Vår 2 dagar långa mixologi är skapad för dig som redan är bartender och EBS studenter som brinner för att utveckla sina mixologikunskaper.

10 dagars avancerad bartending

den 10 dagar långa avancerade bartenderkursen riktar dig till examinerade EBS studenter samt bartenders med tidigare erfarenheter. Under kursen får du lära dig absolut allt du behöver kunna för att bli en förstklassig bartender.

6 dagars avancerad Flair

Vår 6 dagars avancerade kurs inom flair är världens bästa flairkurs; eleverna får möjligheten att lära sig fantastiska flair trick i barmiljö.

Instructor Academy

Instruktörsakademin är där talangfulla och erfarna bartenders tränas till EBS instruktörer, som även är känt att vara ett v världens roligaste jobb.

2 dagars working flair

Under vår 2 dagar långa workingflair kurs kommer du få lära dig ca 70 olika flair moves. Du kommer kunna lägga in flairtricken i din arbetsrutin tack vare din trefaldigt belönade instruktör; flairmästaren Vladymyr Buryanov!

5- dagars baristakurs

Den fem dagar långa baristakursen är den första baristakursen i EBS historia och är skapad av baristaexperten Fabio Milani! Kursen kräver ingen tidigare erfarenhet, så alla är välkomna på kursen oberoende av nivå!

Ladda ner en gratis broshyr

Titta igenom vår kursguide och lär dig mer om EBS, längden på kurser och alla olika ämnen som täcks( och vilka möjligheter du har efter din kurs!)

Ladda ner