EBS St. Martin

Välkommen till EBS St. Martin

EBS St. Martin

Välkommen till EBS St. Martin

Bartenderutbildning i St. Martin

Welcome to EBS St. Martin

Karibien väntar på dig!Carribean_-_St-Martin

Om du letar efter ett paradis är St. Martin i Karibien verkligen det rätta stället att åka till. Det anses vara en av de vackraste platserna på jorden och nu kan du kombinera nytta med nöje i detta paradis. Plugga till bartender här och lev den tropiska livsstilen samtidigt. Ta med din GoPro, för du kommer åka ut på många äventyr!

Viktigt: På grund av förödelsen orsakad av orkanen Irma 2017 är alla våra internationella bartenderkurser på EBS St. Martin för närvarande inställda.

 

Studenter som är intresserade av EBS St. Martin har även tittat på att göra kursen på den vackra partyön Kos, Grekland, eller i Phuket, Thailand.

 

Ta en titt på de otroliga möjligheterna som erbjuds på EBS Kos och EBS Phuket!

EBS kurser på St. Martin är mycket exklusiva och det finns endast ett fåtal platser tillgängliga. Dock är det lätt att hitta ett jobb på ön när kursen är slut, och det är inte ovanligt att göra upp till 350$ i dricks på en enda natt. När du inte står i baren på kvällen, njuter du av den karibiska livsstilen under dagen på någon av öns 38 palmstränder.

EBS St. Martin ligger vid Simpson Bay som är ett av huvudområdena på ön med en stor hamn där alla yachtar ligger. Här hittar du alla de bästa restaurangerna, barer och klubbar inom gångavstånd. Mitt i allt detta ligger barskolan, ovanpå den legendariska karibiska klubben, Soggy Dollar Bar.

Medan du blir bartender tillsammans med dina klasskamrater kommer du kunna njuta av de vackra vyerna och allt roligt som händer runtomkring er. Stora lyxiga båtar och kryssningsfartyg kommer bli vardagsmat för era ögon.

Om du väljer att stanna kvar efter kursen så kommer du inte ha några problem att hitta ett jobb. Även om lönen kanske inte är den bästa, så dricksar turisterna väldigt bra vilket.

Svea_webpay_digitalEnkel betalningslösning med Svea WebPay

Varför inte delbetala din EBS kurs månadsvis med Svea WebPay? Du har möjligheten att välja mellan 6 månader räntefritt, 12 månader räntefritt eller 24 månaders delbetalning.

Tillgängliga språk:

Hos EBS St. Martin kan du ta fyraveckorskursen på följande språk:

  • Engelska

Se till att du väljer rätt språk när du bokar din kurs. För att kunna ta en kurs oavsett språk bör du vara på en arbetsför nivå– det innebär att du bör kunna diskutera olika ämnen på en enkel nivå och förstå nästan allt som dina kurskamrater och instruktörer säger.

 

Har du en fråga? Vill du ha fler tips?

Hör bara av dig till EBS Care, de hjälper dig.

Bartenderutbildning i St. Martin Videos

Boka Bartenderutbildning i St. Martin

Våra 3 nästa kursdatum, eller klicka här för att se med alla kurser och datum.

  • 30 Apr 2018 - 25 May 2018 Fully booked
  • 28 May 2018 - 22 Jun 2018 Fully booked
  • 25 Jun 2018 - 20 Jul 2018 Fully booked

View all dates

Visa alla kursdatum

Bartenderutbildning i St. Martin Students

Erika Holmberg-Dahl
Jag är jättenöjd med kursen. Instruktörerna, lektionerna och kurskamraterna. Erika Holmberg-Dahl
More reviews

Bartenderutbildning i St. Martin Photos

More photos

Bartenderutbildning i St. Martin Location


Alla våra skolor