EBS Rome

Välkommen till EBS Rom!

Bartenderutbildning i Rom

Skolan

Visst är det självklart att #EBSRome skall vara lika kolossalt stort som själva Kolosseum! Skolan är hela 500m2 stor, vilket betyder att den är en av våra största skolor. Skolan ligger i Trastevere, med flygplatsen Fiumicino endast en 30 minuters bilresa och Ciampino flygplatsen en timme ifrån. Skolan består av 12 barstationer, 12 flairstationer, en live bar och ett baristacenter, och rymmer 48 studenter. Detta är ett perfekt antal för att du skall lära dig så mycket som möjligt samtidigt som du får vänner ifrån hela världen.

#EBSRome har gratis Wi-Fi, en gemensam lounge, kök och en stor terass som du kommer att älska under de soliga dagarna. Den största tågstationen i Rom, Termini, ligger endast en 20 minuters bussväg ifrån skolan. Utöver detta finns det även flera butiker och andra fantastiska saker att se och uppleva i närheten av skolan. Under din fyra veckor i Rom kommer du att fördjupa dig i den italienska kulturen och ha en once-in-a-lifetime upplevelse!

Ciao från EBS Rome!rome.stamp

Den enda internationella bartenderskolan i Rom

Rom är staden som är genomsyrad av historia, god mat och fantastisk konst och arkitektur. Det är inte endast Roms unika historia som får staden att stå ut bland andra städer, men i staden hittar man också världens minsta stat; Vatikanstaten. Ett land i ett annat land, det blir väl helt enkelt inte mera unikt än så!

Den eviga staden är en av de vackraste städerna på jorden, varje år reser miljontals turister dit för att ta del av allting den har att erbjuda. Rom är inte endast kärlekens stad, man kan även hoppa på ett tåg och under en timme kan man nå otroliga sandstränder.

Rom erbjuder även ett enastående nattliv; du kan njuta av goda drinkar i någon av de hundratals barerna som är utspridda i staden. Dessa terasser och vinbarer är perfekta för att uppleva stadens atmosfär på ett avslappnat italienskt vis. Känner du kanske för att besöka större nattklubbar? Rom kommer inte att göra dig besviken!

Tillgängliga språk:

Hos EBS Rome kan du ta fyraveckorskursen på följande språk:

• Engelska
  • italienska

Se till att du väljer rätt språk när du bokar din kurs. För att kunna ta en kurs oavsett språk bör du vara på en arbetsför nivå– det innebär att du bör kunna diskutera olika ämnen på en enkel nivå och förstå nästan allt som dina kurskamrater och instruktörer säger.

Har du frågor? Vill du veta mer?

Hör bara av dig till vår tillmötesgående personal på EBS Care

Bartenderutbildning i Rom Videos

Boka Bartenderutbildning i Rom

• 30 Apr 2018 - 25 May 2018 Limited spaces
  • 28 May 2018 - 22 Jun 2018 Limited spaces
  • 25 Jun 2018 - 20 Jul 2018 Available

• 15 Oct 2018 - 02 Nov 2018 Available
  • 03 Dec 2018 - 21 Dec 2018 Available

• 27 Apr 2018 - 28 Apr 2018 Fully booked
  • 25 May 2018 - 26 May 2018 Available
  • 22 Jun 2018 - 23 Jun 2018 Available

• 30 Apr 2018 - 04 May 2018 Limited spaces
  • 28 May 2018 - 01 Jun 2018 Available
  • 09 Jul 2018 - 13 Jul 2018 Limited spaces

Bartenderutbildning i Rom Students

Det finns inte omdömen om skolan ännu ! Varför inte göra din första ?

More reviews

Bartenderutbildning i Rom Photos