EBS Paris

EBS Paris

Bartenderutbildning i Paris

Välkommen till EBS Paris

Vår destination i Frankrike – Paris väntar på dig!

Paris, en av världens vackraste huvudstäder! Dess ikoniska landmärken känner alla till, från Eiffeltornet till Moulin Rouge. paris Det spelar ingen roll vart du kommer ifrån – alla älskar Paris! Och med mer kända cocktailbarer än någonsin tidigare har det aldrig funnits ett bättre tillfälle att åka till Paris och lära sig professionell bartending. Promenera ner längs Champs Elysees med dina nya vänner medan ni diskuterar Cognac och Pastis. Du kommer att uppleva doften av nybakade baguetter på morgonen. Paris är Europas mest ikoniska stad, och när andra åker dit för en helg, kommer du bo här en hel månad.

On y va! betyder “låt oss gå!” på franska.

Vår standardkurs i Paris består av fyra veckor av utflykter, barövning, studier, spritklasser och naturligtvis massa tid umgås med de andra barstudenterna från hela världen. Och visste du att en examen från EBS ger automatiskt tillgång till MatchStaff.com? Där hittar du de mest intressanta och bästa bartenderjobben över hela världen. Plus, om du föredrar att bo kvar i staden, varför inte? Skickliga bartenders är respekterade och eftertraktade. I Paris hittar du massor av arbetstillfällen antingen i nattlivet eller i barerna på en av de många lyxiga hotell som Paris är så känd för.

Om du alltid har velat bli en grym bartender, bör du gå den bästa och mest erkända bartenderskolan i världen. Du kommer att lära dig allt du behöver för att kunna stå bakom en bar och utanför kurstimmarna kan du och dina vänner utforska staden. Ni kommer minnas EBS Paris för resten av era liv.

Skolan
Skolan ligger bra beläget nära många av Paris tunnelbanestationer och är enkel att ta sig till och från med kollektivtrafiken. Det berömda slottet i Vincennes ligger bara ett stenkast bort och här finns också massa mysiga parker och bistros där du och dina nya vänner kan hänga och smaka på franska macarons.

Svea_webpay_digitalEnkel betalningslösning med Svea WebPay

Varför inte delbetala din EBS kurs månadsvis med Svea WebPay? Du har möjligheten att välja mellan 6 månader räntefritt, 12 månader räntefritt eller 24 månaders delbetalning.

Tillgängliga språk:

Hos EBS Paris kan du ta fyraveckorskursen på följande språk:

• Engelska
  • Franska

Se till att du väljer rätt språk när du bokar din kurs. För att kunna ta en kurs oavsett språk bör du vara på en arbetsför nivå– det innebär att du bör kunna diskutera olika ämnen på en enkel nivå och förstå nästan allt som dina kurskamrater och instruktörer säger.

Har du en fråga? Vill du ha fler tips?

Hör bara av dig till EBS Care, de hjälper dig.

Bartenderutbildning i Paris Videos

Boka Bartenderutbildning i Paris

• 23 Oct 2017 - 17 Nov 2017 Limited spaces
  • 27 Nov 2017 - 22 Dec 2017 Limited spaces
  • 08 Jan 2018 - 02 Feb 2018 Limited spaces

• 12 Mar 2018 - 30 Mar 2018 Available
  • 07 May 2018 - 25 May 2018 Available
  • 02 Jul 2018 - 20 Jul 2018 Available

• 17 Nov 2017 - 18 Nov 2017 Fully booked
  • 22 Dec 2017 - 23 Dec 2017 Available
  • 02 Feb 2018 - 03 Feb 2018 Available

Bartenderutbildning i Paris Students

Det finns inte omdömen om skolan ännu ! Varför inte göra din första ?

More reviews

Bartenderutbildning i Paris Photos

No Photoshop 🙅 Yes Talent 👏🏻

.