EBS Milano

Bartenderutbildning i Milano

STAMPS_italy

Den italienska EBS destinationen – Staden med stil

Milano är utan tvekan en av världens största modehuvudstäder. Här är det alltid nära till stora märkesbutiker och designerbarer och det vimlar av supermodeller och flaggskeppsbutiker. Med mer än en miljon invånare har Milano alltid något att göra, något att se och definitivt något att smaka på.

Den unika blandningen av sydeuropeiskt levande och italiensk passion, allt ihopmixat i en klassisk stadsmiljö kommer göra din kurs med EBS en upplevelse som du kommer att minnas hela ditt liv. Och i Italien är professionella bartenders respekterade och eftertraktade. Här hittar du massor av arbetstillfällen när du tagit ditt EBS certifikat.

Så om du vill smaka på “La Dolce Vita”, häng med EBS till Milano, och bli bartender på världens mest erkända bartenderskola.  Plugga på dagarna och plocka upp trender från de mest stilfulla människorna i Europa – italienarna. Börja dagen med att avnjuta en “Caffè” medan du står på en av de många “Caffetteria” barerna och lägg till precis rätt mängd “zucchero”; vad som händer härnäst är Milano!

Skolan

Skolan ligger på bekvämt avstånd från Milanos centralstation. Skolan har flera barstationer och rymmer upp till 24 elever. Centralt beläget och med massor av kollektivtrafik runt omkring kan du ta dig snabbt mellan skolan och vårt boende. Runt skolan finns massor av barer och parker där du och dina nya vänner kan hänga för att umgås och studera era cocktailrecept tillsammans.

Svea_webpay_digitalEnkel betalningslösning med Svea WebPay

Varför inte delbetala din EBS kurs månadsvis med Svea WebPay? Du har möjligheten att välja mellan 6 månader räntefritt, 12 månader räntefritt eller 24 månaders delbetalning.

Tillgängliga språk:

Hos EBS Milano kan du ta fyraveckorskursen på följande språk:

• Engelska
  • Italienska

Se till att du väljer rätt språk när du bokar din kurs. För att kunna ta en kurs oavsett språk bör du vara på en arbetsför nivå– det innebär att du bör kunna diskutera olika ämnen på en enkel nivå och förstå nästan allt som dina kurskamrater och instruktörer säger.

Har du en fråga? Vill du ha fler tips?

Hör bara av dig till EBS Care, de hjälper dig.

Bartenderutbildning i Milano Videos

Boka Bartenderutbildning i Milano

• 23 Oct 2017 - 17 Nov 2017 Fully booked
  • 27 Nov 2017 - 22 Dec 2017 Fully booked
  • 08 Jan 2018 - 02 Feb 2018 Available

• 12 Mar 2018 - 30 Mar 2018 Available
  • 09 Apr 2018 - 27 Apr 2018 Available
  • 07 May 2018 - 25 May 2018 Available

• 17 Nov 2017 - 18 Nov 2017 Available
  • 22 Dec 2017 - 23 Dec 2017 Available
  • 02 Feb 2018 - 03 Feb 2018 Available

• 20 Jan 2018 - 21 Jan 2018 Available
  • 09 Jun 2018 - 10 Jun 2018 Available

• 20 Nov 2017 - 25 Nov 2017 Available
  • 02 Apr 2018 - 07 Apr 2018 Available

Bartenderutbildning i Milano Students

Det finns inte omdömen om skolan ännu ! Varför inte göra din första ?

More reviews

Bartenderutbildning i Milano Photos

No Photoshop 🙅 Yes Talent 👏🏻

.