EBS Mallorca

Bartenderutbildning i Mallorca

BLI BARTENDER I ETT AV EUROPAS FRÄMSTA FESTRESEMÅL

SKOLAN

EBS Mallorca ligger i hjärtat av Magaluf, bara några minuters promenad från den berömda bar- och klubbgatan!Inte nog med det, skolan är belägen vid Son Matias Beach och har en fantastisk havsutsikt. Skolan är mycket välkänd och har goda kontakter på ön vilket innebär att du har utmärkta jobbmöjligheter efter examen.

SKOLANS FACILITETER

• 300 m2 skola
  • Stor takterrass
  • 13 free pour-stationer
  • 9 övningsstationer
  • Flairområde (man kan även öva på stranden!)
  • 2 luftkonditionerade klassrum
  • Stor livebar
  • Gratis Wi-Fi
  • Bartendershop

ÖN

Mallorca är en del av den fantastiska spanska ögruppen Balearerna i Medelhavet. Varje år färdas tusentals partysugna människor från hela världen till ön för att ha kul i solen.Det är kombinationen av vackra stränder och det världsberömda nattlivet som gör Mallorca till ett av Europas bästa resmål, och den perfekta platsen för dig att bli bartender!

Med över 900 barer och klubbar i Magalufområdet har du goda möjligheter att hitta säsongsjobb efter kursens slut.En av våra största samarbetspartners på Mallorca är Grabbarna Grus Beach Club.Alla EBS Mallorca-studenter får gratis inträde och rabatterade drinkar under sommarsäsongen!

Palma, Mallorca huvudstad, är bara en taxiresa bort och ett måste att besöka. Staden har historia, stil och är full av liv och rörelse. Låter Mallorca som din bartenderö?

SAKER ATT GÖRA

Vi har gjort en lista över de 10 bästa sakerna du måste göra medan du är på Mallorca:

• Hyr en scooter och utforska ön
  • Utforska den vackra huvudstaden Palma
  • Tävla mot dina kompisar på gokartbanan
  • Njut av solen på någon av de vackra stränderna
  • Upptäck det underjordiska grottsystemet Cuevas del Drach
  • Utmana dig själv med bergsklättring
  • Kolla in slottet Castell de Bellver
  • Ha kul och spela galen minigolf på kvällen
  • Besök saluhallen Mercat de l’Olivar för bästa spanska maten
  • Åk norrut till Cap de Formentor för en spektakulär utsikt

Nu vet du allt om vår bartenderskola i Mallorca och vad du ska göra på ön.

Kolla in kursutbudet nedan och säkra din plats bakom baren!

Bartenderutbildning i Mallorca Videos

Boka Bartenderutbildning i Mallorca

• 16 Apr 2018 - 11 May 2018 Limited spaces
  • 14 May 2018 - 08 Jun 2018 Available