Bartenderutbildning i Madrid

Hola från EBS Madrid!

Skolan
EBS Madrid skolan rymmer totalt 48 studenter, perfekt antal för att kunna få tillräckligt med tid med din instruktör samtidigt som det är lätt att lära känna dina kurskamrater. Skolan har tio barstationer, en live bar och ett komplett flair område med tolv stationer. Skolan har gratis Wi-Fi, så det går snabbt och enkelt att dela med dig av bilder och videos för att visa vad du har lärt dig under din bartenderkurs med nära och kära över hela världen!

Skolan har byggts om helt från grunden; den har en öppen planlösning och har utformats som ett industriellt loft, en mycket modern stil som blir allt mer populär i Madrid. Mellan dina lektioner finns det gott om utryme till att plugga på dina cocktails recept i skolans lokaler.

Skolan ligger mindre än fem minuter från tunnelbanestationen Puerta de Toledo så du enkelt kan ta dig runt i stortaden. Dessutom är det stora torget Plaza Mayor endast 15 minuters promenad från skolan. Detta är en av de viktigaste mötesplaterna för många människor innan de ska iväg och utforska resten utav staden.

Res till den spanska cocktailens huvudstad och upptäck deras vackra arkitektur, fantastiska maträtter, världskända museum och vibrerande nattliv. Madrid är en av de mest spektakulära storstäderna i Europa och är älskad av alla som återkommer till denna fantastiska stad, igen och igen.

På grund av dess dynamiska och ständigt utvecklande cocktailbarer är Madrid en idealisk plats för en bartenderskola. På fritiden kan du se proffsen i action i hundratals barer i denna sagolika stad. Va uppmärksam på deras skicklighet så kanske du fångar upp ett och annat tips som kommer ge dig fördelar som bartender.

Madrid är känt för dess unika nattliv med massor av studenter från hela världen samlade på en och samma plats, och där det finns studenter finns det alltid billiga men ändå intressanta barer nära till hands. Här finns de ultimata ställena för dig och dina EBS kompisar att ta en caña (ett glas öl) tillsammans och varför inte några tapas innan er utekväll. Vi rekomenderar även att du provar deras traditionella smorgås i Madrid som är en calamari smörgås, kombinerat med en iskall öl! Perfekt för varma och soliga dagar i huvudstaden, speciellt efter en intensiv dag i skolan.

Tillgängliga språk:

Hos EBS Madrid kan du ta fyraveckorskursen på följande språk:

• Engelska
  • Franska
  • Italienska
  • Tyska

Se till att du väljer rätt språk när du bokar din kurs. För att kunna ta en kurs oavsett språk bör du vara på en arbetsför nivå– det innebär att du bör kunna diskutera olika ämnen på en enkel nivå och förstå nästan allt som dina kurskamrater och instruktörer säger.

Har du en fråga? Vill du ha fler tips?

Hör bara av dig till EBS Care, de hjälper dig.

Bartenderutbildning i Madrid Videos

Boka Bartenderutbildning i Madrid

• 11 Sep 2017 - 06 Oct 2017 Limited spaces
  • 09 Oct 2017 - 03 Nov 2017 Available
  • 06 Nov 2017 - 01 Dec 2017 Available

• 05 Mar 2018 - 23 Mar 2018 Available
  • 23 Apr 2018 - 11 May 2018 Available
  • 11 Jun 2018 - 29 Jun 2018 Available

• 08 Sep 2017 - 09 Sep 2017 Available
  • 06 Oct 2017 - 07 Oct 2017 Available
  • 03 Nov 2017 - 04 Nov 2017 Available

Bartenderutbildning i Madrid Students

Det finns inte omdömen om skolan ännu ! Varför inte göra din första ?

More reviews

Bartenderutbildning i Madrid Photos

Sweet double free pouring with @cointreau_officiel at @ebs_london! #europeanbartenderschool #bartender #travel #cocktails #cocktail #freepour #ebslondon #london

Unicorns. Cocktails. 2 things so legendary you can hardly believe they are real. 🦄🍹 #europeanbartenderschool #bartending #cocktail #cocktails #travel