BLI BARTENDER PÅ SOLIGA KOS

EBS Kos

VÅR BARTENDERSKOLA PÅ FANTASTISKA ÖN KOS

SKOLAN

Vår bartenderskola på Kos har totalrenoverats från grunden och erbjuder allt man kan tänkas vilja ha i en enda stor byggnad utomhus. Här kommer du både få den bästa bartenderutbildningen i världen, ha kul och bo i fina lägenheter!

skolans faciliteter

• 36 barstationer
  • Free pour-område
  • Flair område
  • Teoriklassrum
  • Restaurang
  • Studieområde

EBS Kos har lärt ut professionell bartending till studenter under solen sedan 1999. Skolan var den allra första i EBS familjen så ortsborna har en speciell relation till EBS Kos. Som student kommer du få ett väldigt bra mottagande på ön.

ÖN

Kos tillhör ö-gruppen Dodekanese – känd för sina vackra stränder, rika historia och pulserande nattliv. När du går igenom Kos Stad kommer det att kännas som du kastas tillbaka i tiden. Vart du än går kommer du se sensationella grekiska eller romerska ruiner.

Mixen av stekande sol, gyllene sand och kristallklart vatten ger de rätta förhållande till att ägna sig åt aktiviteter som jet-ski, fly-boarding och parasailing. Det finns också flera platser som är perfekta att dyka på.

Öns pulserande nattliv hittar du längs de två huvudgatorna Diakon och Nafklirou vilka tillsammans kallas för ”bargatan”. Här finns mängder av barer och nattklubbar som spelar alla typer av musik och erbjuder drinkar till fantastiska priser!

Grekland är ett av de länder i världen som har producerat vin längst så när du är här måste du prova någon av de lokala produkterna som tillverkas på ön. Ouzo är Greklands kända nationaldryck och den måste du självklart också prova på. Ortsborna är kända för att vara hjälpsamma och öppna och kommer se till att du har en fantastisk tid på ön!

SAKER ATT HITTA PÅ

• Vi har gjort en lista på 10 saker du måste göra när du är på Kos:
  • Hyr en skoter eller fyrhjuling och upplev ön
  • Åk till Paradise Beach – öns vackraste strand
  • Se Platons Träd – stället där Hippokrates lärde sina studenter allt han kunde!
  • Besök Asklepion – det berömda healing templet som dateras tillbaka till 400.fkr.
  • Åk på en av dagsutflykt till Bodrum, Turkiet
  • Ta den korta båtturen över till Nisyros och promenera runt den aktiva vulkanen!
  • Vandra upp till toppen på berget Diakos och njut av den vackra utsikten över ön
  • Ta ett dopp i de varma källorna vid Agios Fokas Beach
  • Ta en ridtur på stranden – en mysig upplevelse
  • Skäm bort smaklökarna på en vinprovning av lokala viner

Se vilka kurser som finns tillgängliga och boka din EBS Kos kurs nu!

Tillgängliga språk:

Hos EBS Kos kan du ta fyraveckorskursen på följande språk:

• Engelska
  • Danska
  • Svenska
  • Franska
  • Finska

Se till att du väljer rätt språk när du bokar din kurs. För att kunna ta en kurs oavsett språk bör du vara på en arbetsför nivå– det innebär att du bör kunna diskutera olika ämnen på en enkel nivå och förstå nästan allt som dina kurskamrater och instruktörer säger.

Har du en fråga? Vill du ha fler tips?

Hör bara av dig till EBS Care, de hjälper dig.

FLYG TILL KOS

Med EBS flygguide är det är enkelt att hitta billiga flyg till Kos.

EBS Kos Videos

Boka EBS Kos

• 30 Apr 2018 - 25 May 2018 Limited spaces
  • 28 May 2018 - 22 Jun 2018 Limited spaces