EBS Cape Town

Välkommen till EBS Cape Town

Bartenderutbildning I Cape Town

Skolan

#EBSCapeTown bartenderskola ligger i ett område som heter Woodstock. Det är utan tvekan stadens häftigaste område och är fullt av vackra byggnader, shoppingcenter, konstgallerier,
restauranger, caféer och matställen.capetown-04

#EBSCapeTown är över 400 kvadratmeter stort och kan ta upp till 36 elever. Det betyder att du har gott om plats att öva dina bartenderskills på. Skolan har 12 barstationer, ett flair rum, en riktig bar och ett teorirum. Du och dina kurskamrater tar dig enkelt till skolan med en busstur på 20 minuter om ni bor på #EBSCapeTown egna boende.

Skolan har gratis Wi-Fi, ett område där man bara kan slappa och ett kök där man kan laga sin egen mat. Skolan driver också ett litet café där man kan ta sig en kopp kaffe och äta något litet.

Staden

Kapstaden röstas ofta fram som en av världens vackraste städer och det är inte så konstigt. Här finns massor att se och göra, fantastisk mat och snälla människor. Du kommer att älska staden på nolltid!

Du kommer att ha svårt att hitta en stad med ett mer spektakulärt landskap än Kapstaden. Här kan du utforska naturreservat med ett djurliv som du aldrig kommer kunna se någon annanstans på jorden. Var redo med kameran för du kommer med all säkerhet komma riktigt nära några av världens mest fantastiska djur.

I centrum av Kapstaden hittar du Table Mountain. Det är ett av Sydafrikas kändaste kännetecken och även ett av världens 7 nya underverk i naturen. Det är också landets mest fotograferade attraktion.

Saker att göra

I Kapstaden finns det många sportiga aktiviteter du kan pröva på tillsammans med dina nya vänner från EBS. Gå på månskensvandring runt Table Mountain eller Lions Head. Dra ner på stranden och ge dig ut på vattnet. Kapstaden erbjuder några av världens bästa surfställen. Eller varför inte hoppa bungee jump från Bloukrans Bridge, världens högsta bungee jump från en bro.

Om du är en riktigt adrenalin junkie så ska du pröva på att hoppa ur ett flygplan och glida längs molnen. Du kommer få den absolut bästa utsikten över staden som finns.

Staden har många vingårdar, bryggerier och destillerier. För alla som gillar brandy så finns det prisbelönta destilleriet Van Ryns’s bara 45 minuter utanför Kapstaden. För er som gillar ale så är Devils Peak Brewery värt ett besök. Det har ett tapprum fyllt med IPA, ales, lager och säsongs öl som är alla värda att pröva.

Det finns också massor av oberoende gindestillerier runt om i staden.
Kapstaden har inte bara sportaktiviteter eller sightseeing att erbjuda. När solen går ner kommer du upptäcka Kapstadens vibrerande nattliv. Här finns massor av speakeasies, coola barer och heta nattklubbar längs Long Street. En blivande bartenders dröm!

TILLGÄNGLIGA SPRÅK:

Hos EBS Cape Town kan du ta fyraveckorskursen på följande språk:

• Engelska

Se till att du väljer rätt språk när du bokar din kurs. För att kunna ta en kurs oavsett språk bör du vara på en arbetsför nivå– det innebär att du bör kunna diskutera olika ämnen på en enkel nivå och förstå nästan allt som dina kurskamrater och instruktörer säger.

HAR DU EN FRÅGA? VILL DU HA FLER TIPS?

Hör bara av dig till EBS Care, de hjälper dig.

Bartenderutbildning I Cape Town Videos

Boka Bartenderutbildning I Cape Town

• 23 Oct 2017 - 17 Nov 2017 Limited spaces
  • 27 Nov 2017 - 22 Dec 2017 Limited spaces
  • 08 Jan 2018 - 02 Feb 2018 Limited spaces

• 02 Apr 2018 - 20 Apr 2018 Available
  • 23 Apr 2018 - 11 May 2018 Available
  • 14 May 2018 - 01 Jun 2018 Available

• 02 Feb 2018 - 03 Feb 2018 Available
  • 02 Mar 2018 - 03 Mar 2018 Available
  • 30 Mar 2018 - 31 Mar 2018 Available

• 16 Apr 2018 - 17 Apr 2018 Available
  • 09 Jul 2018 - 10 Jul 2018 Available

• 27 Aug 2018 - 01 Sep 2018 Available

Bartenderutbildning I Cape Town Students

Det finns inte omdömen om skolan ännu ! Varför inte göra din första ?

More reviews

Bartenderutbildning I Cape Town Photos

No Photoshop 🙅 Yes Talent 👏🏻

.