EBS Berlin

EBS Berlin

Bartenderutbildning i Berlin

Ich bin ein Berlinerberlin

Rik på historia kallas Berlin ofta för ”porten till öst”. Staden kombinerar kreativitet, företagsamhet och ett mycket varierande nattliv i en vibrerande storstadsdynamik. Om du inte har varit i Berlin, kommer du att bli förvånad över hur mycket galna små barer, gallerier, kaféer och restauranger det finns utspridda över hela staden. Berlin, till skillnad från vissa andra europeiska metropoler, är mycket prisvärd och dansmusik är en blomstrande industri med en mängd olika klubbar över hela staden. Oavsett vad du har för musiksmak, kommer Berlin inte göra dig besviken.

Berlin är en blandning av exklusiv bartending, galet nattliv och kreativitet, allt i ett.

Våra Berlin instruktörer är några av branschens tungviktare och tävlar i de stora internationella bartendertävlingarna världen över, så du kommer verkligen lära dig från de bästa. Kursen består av fyra veckor fyllda av utflykter, barträning, plugg, spritteori och naturligtvis, tid med andra bartenderstudenterna från hela världen.

Och visste du att examen från EBS automatiskt ger dig tillgång till MatchStaff.com? Du hittar de mest intressanta och bästa bartenderjobben över hela världen där. Om du föredrar att stanna i Berlin, varför inte? Skickliga bartenders är eftertraktade, det finns många jobbmöjligheter inne i- och runt Berlin, med alla dess berömda klubbar, hotell och barer.

Skolans interiör har gjorts om på ett väldigt cool sätt, vilket gör det smälter in perfekt i en stad där design, historia och vintage går hand i hand. Dedikerade yrkesverksamma bartenders kommer att lära dig de bästa knepen att ta till bakom baren. Utanför kurstimmarna kan du och dina vänner utforska staden. Ni kommer att minnas tiden med EBS Berlin för resten av era liv.

Skolan
Med sin utmärkta kollektivtrafik är Berlin en lätt stad att ta sig runt i och din skola ligger på gångavstånd från Berlin Westhafen järnväg- och tunnelbanestation. Den Fritz-Schloß park ligger precis runt hörnet för din dagliga träning och att ta sig till någon av alla de stadskärnor (det finns flera) bör inte ta dig mer än 15 minuter.

Svea_webpay_digitalEnkel betalningslösning med Svea WebPay

Varför inte delbetala din EBS kurs månadsvis med Svea WebPay? Du har möjligheten att välja mellan 6 månader räntefritt, 12 månader räntefritt eller 24 månaders delbetalning.

Tillgängliga språk:

Hos EBS Berlin kan du ta fyraveckorskursen på följande språk:

• Engelska
  • Tyska
  • Franska

Se till att du väljer rätt språk när du bokar din kurs. För att kunna ta en kurs oavsett språk bör du vara på en arbetsför nivå– det innebär att du bör kunna diskutera olika ämnen på en enkel nivå och förstå nästan allt som dina kurskamrater och instruktörer säger.

Har du en fråga? Vill du ha fler tips?

Hör bara av dig till EBS Care, de hjälper dig.

Bartenderutbildning i Berlin Videos

Boka Bartenderutbildning i Berlin

Våra 3 nästa kursdatum, eller klicka här för att se med alla kurser och datum.

• 24 Jul 2017 - 18 Aug 2017 Limited spaces
  • 21 Aug 2017 - 15 Sep 2017 Limited spaces
  • 18 Sep 2017 - 13 Oct 2017 Available

View all dates

Visa alla kursdatum

Bartenderutbildning i Berlin Students

Det finns inte omdömen om skolan ännu ! Varför inte göra din första ?

More reviews

Bartenderutbildning i Berlin Photos

Bartending takes time to reach perfection and at @ebsnewyork, the International Bartender Course students are smashing it! #ebsnewyork #europeanbartenderschool #bartender #travel #cocktails #cocktail #travel #newyork #nyc #ilovenyc

EBS Rome are getting their freaky tiki on for the weekend - who wants to join them?! @rome.ebs #europeanbartenderschool #travel #cocktails #cocktail #rome #ebsrome #italy #tiki