EUROPEAN BARTENDER SCHOOL PRESENTERAR COCKTAILPORR

25th April 2017
EUROPEAN BARTENDER SCHOOL PRESENTERAR COCKTAILPORR

FÖRST KOM MATPORREN…

Saftiga, chokladfudge-bakelser toppade med glasyr. Ett berg av pannkakor med lönnsirap rinnandes längs deras varma, fluffiga sidor, och smakrik vaniljglass ovanpå.

Hamburgare för stora för att ta en tugga av, med kött tillagat till perfektion och smält ost mellan det skinande briochebrödet. Pizzor i samma storlek som bordet, täckta av toppings, som bara väntar på att du ska hugga in.

HUNGRIG ÄN?

Ska vi sluta? Vi har bara börjat.. Har du hört talas om denna nya trend som tar över Instagram? Det kallas för cocktailporr, och då vi är en bartenderskola så var vi tvungna att involvera oss… Tänk dig grillad, krispig bacon smaksatt med exklusiv whiskey. Mai Tai’s med garnering du förväntar dig att hitta i en Michelin-restaurang. Spetsad varm choklad med sirap och smältande marshmallows på toppen. Törstig? Det är vi…

COCKTAILPORR

På European Bartender School gör vi inte bara tråkiga cocktails, vi gör de bästa cocktailsen du någonsin sett, och de smakar bättre än de ser ut! Den typen av cocktails som får dig att se längtande på din Instagram-feed. Cocktails som får dig att le så fort de anländer till ditt bord. Cocktails som du vill berätta om till dina vänner. Vi gör inte bara Piña Coladas, vi gör Piña Coladas som tar dina smaklökar till en tropisk strand, långt, långt borta.

Singapore Slings som sveper undan dina fötter och får dig att falla, bara för att landa på en takterass i Singapore. Cuba Libres som sänder dig direkt till gatorna i Havana. På EBS gör vi cocktails sexiga.

Vart är den där cocktailen? Vi behöver en drink att svalka av oss med efter detta…

kirsty

kirsty

Kirsty is the Content Writer at EBS. In her free time, she likes sipping on Espresso Martinis, watching videos of funny dogs, and exploring the city. Originally from Scotland, she has spent many summers working and living in different European cities.