Från en bartenderkurs till att omedelbart arbeta bakom baren

30th June 2017

Under bartenderkursen på EBS Cape Town lärde Emmy känna en lokal barchef vid namn Jody, och fick på så sätt jobb i den episka cocktailbaren Orphanage. Hör Emmys berättelse hur hon lyckades uppnå varje resande bartenders dröm.

Blir du inspirerad av Emmys historia? Se vad en EBS-kurs kan ge dig

Bli en bartender av internationell standard

Innan kursen var Emmy inte särskilt säker bakom baren. Det var bartenderkursen som fick henne att känna att hon kunde lyckas. Emmy berättade för oss att det var fokuset på den praktiska träningen med EBS som gjorde skillnaden och fick henne att bli en så bra bartender som möjligt på så kort tid.

Oavsett om du åker till EBS Cape Town som Emmy gjorde eller om du väljer att resa till någon av våra andra 25 globala destinationer, blir du utbildad till samma höga internationella standard. Vår utbildningsstyrelse besöker varje skola för att garantera att de bibehåller branschens högsta utbildningsstandard för bartendrar. Styrelsen säkerställer att allt pedagogiskt material är aktuellt och i linje med de senaste globala trenderna.

Bygg ett professionellt nätverk

Emmy utnyttjade verkligen möjligheten att knyta kontakter med den lokala industrin i Kapstaden under kursen. En av barcheferna som hon pratade med var Jody. Han var mycket imponerad av de färdigheter och kunskaper som hennes bartenderkurs på EBS hade givit henne. Det är inte ovanligt för EBS-studenter att nätverka med lokala bartendrar och få ett jobb omedelbart efter kursen. Barchefer och ägare är alltid på utkik efter unga, passionerade och skickliga bartendrar, och de vet att EBS-studenter uppnår alla dessa kriterier.

Om och när du har chansen att prata med delar av den lokala industrin, var inte blyg. Det är då du behöver visa dem att du är redo att bli deras nästa bartender. Om du efter att ha pratat med en barchef erbjuds en chans att provjobba bakom baren, ta vara på tillfället! Var där tidigt, se till att du är välklädd och visa upp de färdigheter och den djupa kunskap du har erhållit under kursen.

Börja bygga ditt bartendernätverk

Hard Work, Spirit & Soul i bartenderyrket

Efter att ha fått jobb i Kapstaden beslutade Emmy sig för att ändra datumet för hennes returflyg tillbaka till Nederländerna eftersom hon hade blivit kär i “moderstaden”. Emmy är det perfekta exemplet på en EBS-student som lagt ner Hard Work, Spirit and Soul för att lyckas.

Hon var proaktiv och gjorde ett impulsivt beslut att arbeta och fortsätta utforska den fantastiska Kapstaden .Vem vet? Samma sak kan hända dig i en av våra 25 andra globala destinationer.

pedro

Peter is a Senior Copywriter at EBS. Born and raised in Liverpool, England, he has lived throughout Spain but now calls Barcelona his home from home. Peter is very fond of tea and rum (never mixed together though).